Ioan Crina: „Tudorița Nicula habar nu are de legislație! E incompatibilă și lucrează murdar față de mine și de toți colegii!”

Scandalul ia proporții în PSD Caraș-Severin după ce Tudorița Nicula i-a desființat public pe parlamentarii social-democrați Ioan Benga și Aurel Duruț și după ce a anunțat retragerea din cursa pentru Senat a lui Ioan Crina. Acesta din urmă a reacționat virulent, încercând să-i năruiască orice speranță președintei organizației de femei.

Aflat la Londra, Ioan Crina a fost sunat din țară de mai mulți primari social-democrați care s-au arătat surprinși de faptul că fostul lider al Organizației Municipale Reșița ar fi renunțat să mai candideze pentru un loc eligibil pe listele PSD la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Cea care a vorbit despre renunțarea lui Crina este Tudorița Nicula, care își dorește la rândul ei prima poziție pe lista pentru Senat. Fostul viceprimar al Reșiței a declarat pentru expressdebanat.ro că lucrurile nu stau deloc așa și că va încerca să-și convingă colegii că merită să fie candidatul PSD Caraș-Severin pentru Senat. Totodată, Crina a încercat să-și pună colega la punct și să o liniștească deoarece indiferent cât de mult s-ar zbate nu va putea candida la parlamentare. Pentru că nu o lasă legea și Agenția Națională de Integritate!

„Mă supără că a ajuns să-și caracterizeze colegii și că a dus lupta din interiorul partidului în afară. Ea nu poate candida, habar nu are de legislație! Ea e incompatibilă până în decembrie, iar candidaturile se depun în noiembrie. Când depui candidatura trebuie să fii în regulă, nu când sunt alegerile. Ea habar nu are, nici măcar nu o să poată candida pe liste. Eu nu vreau să atac, dar nu e normal nici ea să mă atace. Eu sunt un om elegant, dar dacă ea lucrează murdar față de mine și de toți colegii, e bine ca opinia publică să știe că ANI a declarat-o incompatibilă. E un zvon pompieristic lansat de doamna Tudorița cum că m-aș retrage”, a declarat Ioan Crina.

CITEȘTE ȘI:

Luminița Jivan le-a refuzat pe doamnele social-democrate! Mihaela Popovici așteaptă acordul președintelui Mocioalcă!

Scandal în PSD! „Vor să mă intimideze, să mă retrag, unii știu doar tabla adunării! Pe parlamentarii actuali i-a durut în cot, nu i-am văzut patru ani!”