Luminița Jivan le-a refuzat pe doamnele social-democrate! Mihaela Popovici așteaptă acordul președintelui Mocioalcă!

În organizația de femei PSD Caraș-Severin jocurile sunt ca și făcute! Șefa tinerilor social-democrați din județ, Mihaela Popovici, spun surse din interiorul partidului, va fi noul președinte al organizației de femei la nivel de județ.

Șefia organizației de femei i-a fost propusă inițial Luminiței Jivan, care a avut o ascensiune fulminantă în ultimii ani, numai că directorul Cabinetului președintelui Consiliului Județean țintește în iarnă un loc în Camera Deputaților și ar fi preferat să se ocupe foarte serios de campania electorală. În aceste condiții, spun sursele noastre social-democrate, organizația județeană de femei ar urma să fie condusă de Mihaela Popovici, președintele TSD Caraș-Severin.

mihaela popovici

„Nu pot spune că nu iau această variantă în calcul, dar deocamdată sunt la organizația de tineret. Voi discuta cu doamnele și domnișoarele din PSD Caraș-Severin și dacă eu sunt varianta cea mai bună, probabil că mă voi gândi să conduc organizația de femei. După ce voi vorbi cu conducerea organizației, cu membrele PSD și, bineînțeles, cu conducerea partidului, dacă voi avea susținerea necesară probabil că voi face pasul ăsta. Mă gândesc cel puțin. Deocamdată sunt la organizația de tineret, îmi continui proiectele aici. Este o poziție care m-ar onora, dar deocamdată nu pot vorbi despre preluarea organizației de femei atât timp cât nu am discutat despre asta cu conducerea partidului”, a declarat Mihaela Popovici pentru expressdebanat.ro.