Scandal în PSD! „Vor să mă intimideze, să mă retrag, unii știu doar tabla adunării! Pe parlamentarii actuali i-a durut în cot, nu i-am văzut patru ani!”

În PSD Caraș-Severin se joacă murdar înainte de alegerile parlamentare. Locurile eligibile pentru Senat și Camera Deputaților sunt mult prea puține pentru orgoliile și pretențiile greu de satisfăcut ale atâtor piese grele din organizația condusă de Ion Mocioalcă!

Pesediștii se mazilesc între ei, mai ales după ce s-a auzit dinspre București că nici măcar președintele Mocioalcă nu e mai e sigur de locul pe lista pentru Camera Deputaților. Zvonurile cu privire la organizarea de alegeri pentru șefia organizației județene de femei, susține Tudorița Nicula, actualul lider, nu sunt deloc întâmplătoare, în spatele lor ascunzându-se de fapt jocul murdar al celor care vor să o elimine din cursa pentru Parlament. „Alegeri se fac numai la Reșița și Caransebeș, unde ne-au plecat președinții. Alegeri am avut anul trecut, am fost aleasă pe patru ani. Eu știu că vor să mă intimideze, să mă retrag de pe lista de senatori, dar nu o voi face! Am înțeles că Ioan Crina tocmai s-a retras din cursa de la Senat, ceea ce eu bănuiam. Eu chiar vreau să fac ceva pentru organizația de femei, nu pentru mine. Am simțit că e o încercare de intimidare, vor să mă retrag. În 14 octombrie, la Liga Aleșilor Locali, când se va vota, eu le voi explica tuturor colegilor de ce îmi doresc această poziție de senator. Dacă am reușit să trec peste o boală gravă, sper să ajung și în Senat, să fac ceva pentru organizația de femei, pentru județ. Toată lumea mă întreabă dacă nu renunț. Sunt intimidări din partea actualilor candidați. Sunt parlamentari pe care eu nu i-am văzut patru ani, actualul senator (n.r. – Aurel Duruț) nu a prea fost văzut la sediu. Să analizăm aparițiile în presă, activitatea politică, acțiunile politice, notorietatea! Intimidările au apărut după ce am anunțat că voi candida pentru un loc eligibil pe lista de la Senat”, a declarat Tudorița Nicula pentru expressdebanat.ro.

Unii știu doar tabla adunării. Culmea, cei mai vocali sunt actualii parlamentari, care nici nu știm unde au sediul! Să spună două proiecte pentru care doresc să fie senatori! Domnul Benga a spus că dorește să fie în comisia de învățământ, dar în minutul doi s-a mutat în altă parte! – Tudorița Nicula, președinte Organizația de femei PSD Caraș-Severin

Șefa femeilor social-democrate din județ mai spune că, spre deosebire de ceilalți pretendenți, are proiecte concrete: „Problemele pe care le-am descoperit ca director la pensii și ca director al Casei de Sănătate se regăsesc în proiectele mele. Mi-aș dori, spre exemplu, anularea penalităților la pensionarea anticipată a persoanelor care au în îngrijire nepoți. Cred că ar fi o măsură pentru stimularea creșterii natalității. Le-am dat parlamentarilor actuali mai multe propuneri, proiecte, dar i-a durut în cot!”

CITEȘTE ȘI:

Luminița Jivan le-a refuzat pe doamnele social-democrate! Mihaela Popovici așteaptă acordul președintelui Mocioalcă!