Primarul Nelu Popa dă tonul reformei la Termo Serv CET! „Ce, ținem toți cârnații? Toți boşorogii?”

Primarul Nelu Popa a propus disponibilizarea a șapte angajaţi de la SC Termo Serv CET SRL Reşiţa. A făcut-o în timpul şedinţei AGA a SC Termo Serv CET, societate înființată în 2013, la care Consiliul Local Reșița este asociat unic.

Toate cele șapte persoane indezirabile fiind, culmea coincidenţei!, membri PSD sau apropiate social-democraţilor, propunerea primarului a stârnit reacţii fireşti ale opoziţiei. Ionuţ Chisăliţă, liderul grupului de consilieri locali PSD, a încercat să tempereze elanul reformist al edilului-şef, explicându-i că nimeni nu poate fi dat afară cât ai bate din palme, fără motive temeinice. Nelu Popa nu a dat înapoi, oferind şi un exemplu de bun manager. A spus că, în locul contabilei de la Termo Serv, ar trebui angajată o singură persoană, o secretară. Una tânără şi, de ce nu?, prezentabilă. „Ce, ţinem toţi cârnaţii? Toţi boşorogii?”, ar fi întrebat retoric Nelu Popa, făcându-l pe Chisăliţă să reacţioneze din nou. S-a băgat brusc în seamă şi liberalul Aurică Borobar, însă tentativa acestuia de a-l contra pe pesedist a fost curmată pe loc tocmai de şeful său de partid, Nelu Popa! Care a lovit cu palma în masă și i-a luat scurt piuitul: „Gata! Taci din gură! Să trecem la vot!” Şi majoritatea a votat, după voinţa primarului. „Boşorogii”, afară? Chiar aşa?

N.R. Cerem scuze cititorilor noştri pentru asocierile de cuvinte total nepotrivite folosite în acest text. Noi nu am făcut însă altceva decât să relatăm ce ne-au povestit martori prezenţi la acea şedinţă, episodul petrecându-se când presa nu mai era de faţă. Cuvintele „cârnaţi” şi „boşorogi” au fost pronunţate de primarul Nelu Popa.

leader board 728 x 90 px