Înşelătoria pe internet nu are margini. Bărbat reţinut după ce a încasat mai multe sume de bani pentru acelaşi produs

Un bărbat din județul Dâmbovița a ajuns pe mâna polițiștilor cărășeni după ce ar fi încasat mai multe sume de bani pentru același produs pus la vânzare în mediul online, produs care însă nu a mai ajuns la destinatari.

Săptămâna aceasta, miercuri, 19 februarie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Oțelu Roșu, împreună cu polițiști de la Secția 12 Poliție București, au realizat prinderea în flagrant delict a unui bărbat de 35 de ani din județul Dâmbovița, care urma să ridice o sumă de bani de la un oficiu poștal din București, sumă de bani pe care persoana bănuită ar fi pretins-o de la un bărbat din Oțelu Roșu, ca avans pentru un presupus miniexcavator pe care acesta ar fi urmat să i-l vândă. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

Povestea banilor câștigați facil de către bărbatul în vârstă de 35 de ani din Găești a început să prindă contur la data de 18 februarie când acesta ar fi solicitat telefonic și ar fi primit, de la un alt bărbat de 30 de ani din Rusca Montană, suma de 3.000 de lei prin mandat poștal, în schimbul aceluiași bun, pe care persoana bănuită ar fi intenționat să îl vândă prin intermediul unui site de vânzări. Astfel, după ce ar fi ridicat suma pretinsă, văzându-se cu sacii-n căruță, acesta nu ar mai fi răspuns la telefon, iar anunțul de vânzare a fost șters de pe platforma online.

dacus 05 iulie 2024

În cursul zilei de ieri, la sediul Poliției orașului Oțelu Roșu s-a prezentat un bărbat de 52 de ani care a sesizat faptul că a contactat telefonic aceeași persoană necunoscută, care oferea spre vânzare un miniexcavator pe un site de vânzări, persoană care i-a solicitat cu titlu de avans suma de 3.000 de lei, în schimbul bunului respectiv. Numai că, de data aceasta, polițiștii cărășeni împreună cu cei de la București au reușit atât depistarea, cât și reținerea bărbatului bănuit de comiterea faptelor.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune în formă continuată, sub supragherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, iar în cursul zilei de astăzi, față de bărbatul de 35 de ani a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/