Fetiţă de 12 ani, violată în repetate rânduri de concubinul mamei şi tatăl acestuia

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Scene de groază par să se fi petrecut într-o familie de pe raza comunei Șopotu Nou. Acuzați că ar fi întreținut relații sexuale de mai bine de un an cu o minoră, doi bărbați, în vârstă de 29, respectiv 56 de ani, au ajuns pe mâna polițiștilor cărășeni, aceștia urmând să fie trași la răspundere pentru atrocitățile comise. Alarma a fost dată chiar de către mama fetei, autorii monstruozităților fiind nimeni alții decât concubinul femeii și tatăl acestuia.

„În cursul zilei de ieri, 28 iulie, polițiștii de la Secția 6 Poliție Rurală Bozovici, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, au dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, față de doi bărbați de 29 și 56 de ani, din comuna Șopotu Nou, bănuiți că ar fi constrâns o minoră de 12 ani să întrețină relații sexuale cu aceștia”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Caraş-Severin.

Cea care a hotărât să rupă tăcerea și să sesizeze oamenii legii este nimeni alta decât mama copilei, aceasta povestind despre faptul că concubinul acesteia și tatăl concubinului, care locuiesc la aceeași adresă cu cele două, ar fi întreținut relații sexuale cu minora, în repetate rânduri, în perioada februarie 2019-prezent, ultima dată fiind în data de 24 iulie a acestui an.

În acest caz, a fost informată de urgență Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin. De asemenea, a fost efectuată o expertiză medico-legală, concluziile preliminare ale medicului legist confirmând suspiciunile existente în cauză.

În cursul zilei de astăzi, cei doi au fost prezentați Judecătoriei Oravița, cu propunere de arestare preventivă, instanța admițând propunerea și dispunând arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Polițiștii, sub coordonarea procurorului, continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, în scopul tragerii la răspundere penală a persoanelor vinovate.

Cei doi bărbați de 29 și 56 de ani, urmează să fie introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

Sursa foto principal: digi24.ro.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/