Un nou focar de infecție în județul Timiș! Cinci cazuri confirmate la fabrica Honeywell din Lugoj!

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Opt focare active sunt în supravegherea Direcției de Sănătate Publică Timiș, iar cel mai recent adăugat pe listă este cel depistat la fabrica Honeywell din Lugoj. Cinci angajați au COVID-19 și a fost demarată ancheta epidemiologică.

Potrivit reprezentanților DSP, compania Smithfield rămâne pe primul loc cu 174 de angajați, diagnosticați cu COVID-19, urmată de zona Făget (52 de cazuri și două decese) și Spitalul de Psihiatrie Gătaia unde sunt 12 pacienți confirmați. În satul Gottlob sunt 11 cazuri, iar la de la Oncohelp, centrul care oferă servicii de specialitate pentru bolnavii de cancer, au contactat SARS-Cov-2 nouă cadre medicale și o pacientă. Pe listă se mai află Spitalul Premiere, firma Zoppas cu trei cazuri, dar și fabrica Honeywell din Lugoj. Am încercat să luăm legătura cu reprezentanții fabricii, dar până la această oră nu am obținut un punct de vedere.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

DSP Timiș mai anunță că, în ultimele 24, de ore au fost finalizate 19 anchete epidemiologice, iar în curs sunt 21.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/