Sustragerea genţii cu bani, motiv de bătaie la Obreja

Goana după rotunjirea veniturilor prin căi necinstite a făcut ca doi bărbați să ajungă pe mâna polițiștilor cărășeni, după ce ar fi agresat fizic, pe raza localității Obreja, un tânăr în vârstă de 21 de ani, angajat la o firmă de curierat, cu scopul de a-i sustrage geanta cu bani.

„Astăzi, 27 octombrie, în jurul orei 13.00, Poliția Municipiului Caransebeș a fost sesizată, prin apel 112, de către un tânăr de 21 de ani despre faptul că ar fi fost agresat fizic de câteva persoane, pe raza localității Obreja”, se arată în comunicatul transmis de reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Din primele cercetări, polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat prezumtivii autori, stabilind că, în cursul acestei zile, persoana vătămată, angajată la o firmă de curierat, în timp ce conducea autoutilitara de serviciu, pe raza localității Obreja, ar fi fost oprită de către un bărbat, moment în care, un altul, i-ar fi deschis portiera de la mașină și ar fi lovit-o cu pumnul, cu scopul de a-i sustrage geanta cu bani, nereușind însă acest lucru.

În momentul de față, cei doi bărbați, bănuiți de săvârșirea faptei, se află în custodia polițiștilor și au fost conduși la sediul poliției pentru cercetări.

Polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie și continuă cercetările.

Sursa foto principal: viatalibera.ro.