Ministerul Sănătății ajută, din nou Spitalul Caransebeș în pandemie

Mai multe obiecte de mobilier și aparatură medicală sunt primite în această perioadă de către Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș. Fondurile sunt alocate de către Ministerul Sănătății în proporție de 90 % și 10 % fonduri de la Bugetul Local al Municipiului Caransebeș.

Au fost primite 8 paturi speciale cu numeroase funcții pentru sectia ATI, 5 tărgi și 7 monitoare medicale destinate secției Pediatrie.În baza finanțării provenite de la Ministerul Sănătății, respectiv a administrației locale, Spitalul a mai achiziționat și trebuie să primească, un videolaringoscop și înca 35 de monitoare medicale, care vor fi impărțite secțiilor ATI, Cardiologie și CPU. De asemenea sunt așteptate să sosească alte 5 ventilatoare pentru Secția ATI, cât și aparatură pentru Compartimentul de Anatomie Patologică și pentru Laborator”, precizează ec. Valentina David, managerul interimar al Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș.

Fondurile alocate Spitalului de Urgență din Caransebeș pentru achiziția de aparatură medicală se ridică la 2,4 milioane de lei.

CITEȘTE ȘI:

Ministerul Sănătății decontează aparatura medicală la două spitale din Caraș-Severin