Inginerul Ion Gheorghe Ștefan a schimbat sectoarele. Tot ca șef!

Ion Gheorghe Ștefan

Ion Gheorghe Ștefan ocupă de astăzi funcția de manager la Piața Gugulanilor, râvnită de foarte mulți și mult hulită de unii consilieri locali din clasicul motiv: banii.

Inginerul Ion Gheorghe Ștefan a fost numit prin decizia primarului Felix Borcean, pe postul rămas vacant, după ce Ion Ursulescu a fost nevoit să părăsească corabia, ca urmare a aprobării legii privind interzicerea detașării angajaților de la privat la stat.

Prin această decizie gurile rele spun că primarul Borcean s-ar fi răzbunat pe Ion Gheorghe Ștefan, cândva mâna lui dreaptă la toate lucrările edilitare inițiate de Primăria Caransebeș, după ce Ștefan s-ar fi retras din comisia de examinare la deja vestitul examen pentru anumite funcții publice la care au descins agenții DGA, procurorii acuzând trucarea concursului. Unul dintre posturi scos la concurs a fost chiar de manager la Piața Gugulanilor, pentru care s-au înscris Luminița Verdeș și Pavel Juca, Ion Gheorghe Ștefan fiind numit președinte al comisiei de examinare. Borcean l-a acuzat public pe Ștefan că îmbolnăvirea lui subită a avut drept scop prinderea în flagrant a comisiei și candidaților.

leader board 728 x 90 px

CITEȘTE:

Borcean a recunoscut tot despre examenul oprit de ofițerii anticorupție în Primăria Caransebeș! „S-au făcut presiuni!”

Felix Borcean, curat lacrimă! „Astfel de șicane îmi cresc popularitatea!”

Tot gurile rele spun că, aflat încă la cârma Serviciului Public de Reparații și Întreținere Străzi, Ion Gheorghe Ștefan și-ar fi spus, zilele trecute, punctul de vedere în legătură cu demararea proiectului de reamenajare a parcului Teiuș, care nu ar fi fost pe placul primarului, astfel că a lăsat deocamdată SPIR-ul pe mâna adjunctului Vasile Megan, cu care edilul are o legătură mai bună de când Ștefan a fost declarat persona non grata.

Ion Gheorghe Ștefan va fi de azi șeful Luminiței Verdeș, cea contestată în repetare rânduri de edilul urbei, care rămâne șef birou. Între cei doi este o relație bazată pe respect de foarte mulți ani, inginerul Ion Gheorghe Ștefan fiind în prag de pensionare.

20.000 de euro, prețul acuzațiilor de abuz în serviciu și trafic de influență! Primarul Borcean, în fața instanței!