Felix Borcean, curat lacrimă! „Astfel de șicane îmi cresc popularitatea!”

Felix Borcean a ieșit cu capul sus de la audierile desfășurate la Poliția Municipiului Caransebeș, spunând despre concursul desfășurat astăzi la Primăria Caransebeș că a fost cel mai transparent care s-a organizat vreodată. Edilul este convins că toată această șaradă nu face altceva decât să arate caransebeșenilor corectitudinea de care dă dovadă.

Primarul Caransebeșului a fost primul care a dat declarații la Poliția Municipiului Caransebeș în fața ofițerilor de la DGA Reșița și primul care a ieșit din sediul Poliției.

La ora 10.00 în această dimineață am avut o vizită a consulului Germaniei la Timișoara și imediat după ce Excelența Sa a plecat au venit polițiștii de la DGA, pentru că în sala de ședințe se desfășurau două concursuri pentru ocuparea unui post de director la Piață, respectiv un post de director la Clubul Sportiv Municipal. Ni s-au luat telefoanele, pe mine m-au condus primul la secție după care au venit cei 4 membrii ai comisiei de examinare, cei trei candidați și șefa de cabinet.”, spune primarul Felix Borcean, care ne-a mai precizat că întrebările au fost clasice și la obiect:

„Pe mine m-a întrebat dacă am influențat în vreun fel concursul, dacă este un concurs cu dedicație, dacă am cunoscut subiectele. Vă dați seama primul președinte de comisie dl Ion Gheorghe Ștefan a făcut forehand de dimineață, bine are adeverință medicală și la ora 9.00 am desemnat-o pe Manuela Dragomir președinte de comisie. Concursul a fost filmat integral, totul ca la carte.”, mai spune primarul Felix Borcean.

Edilul Caransebeșului este convins că în această dimineață a avut parte de aceleași „jocuri politice” cunoscute:

Sunt convins că e o reclamație din partea Luminței Verdes, care nu s-a simțit pregătită, Piața este un punct sensibil cu o subordonată sensibilă. Așa cum cunosc eu oamenii această situație nu mă încurcă, din contră… îmi ajută. Orice publicitate îmi ajută la imagine, vă spun totul este corect și transparent în ceea ce mă privește. Faptul că se produc astfel de șicane, nu face altceva decât să-mi amintească că se apropie campania electorală.”, ne-a mai precizat Felix Borcean.

Cele două concursuri se vor relua la o dată ce va fi anunțată.