Începe „bătălia” pentru tichetele la Superkombat!

Evenimentul sportiv după care tânjește majoritatea reşiţenilor se apropie tot mai mult de debut. Organizatorii primei gale de K1 dintre cele opt din lume au stabilit ziua din care pot fi achiziţionate râvnitele bilete.

Iubitorii sportului aşteaptă cu sufletul la gură Gala Superkombat World Grand Prix din acest an, care se va desfăşura pe 12 aprilie la Sala Polivalentă din Reşiţa. Se ştie că evenimentul va fi transmis, în direct, de Eurosport, dar şi de alte televiziuni în peste 80 de ţări de pe patru continente. În România va fi difuzat, în direct, de Sport.ro, iar imediat după miezul nopţii, în reluare, pe Pro TV. De asemenea, este cunoscut şi faptul că românii care vor lupta la Reşiţa sunt renumiţii Cătălin Moroşanu, Raul Cătinaş, Sebastian Ciobanu şi Ciprian Şchiopu, iar printre invitaţii speciali îi amintim pe campionii mondiali Jérôme Le Banner şi Semmy Schilt. Un lucru mai lipseşte: startul vânzării celor 2000 de tichete.

CITESTE SI:START LA BILETELE PENTRU GALA SUPERKOMBAT!

leader board 728 x 90 px

Pe lângă faptul că o parte dintre ele vor fi disponibile online, „biletele pot fi achiziţionate începând de vineri, 4 aprilie, între orele 11.00-19.00, de la casele de bilete de la Sala Polivalentă şi de la Complexul Municipal de Sport şi Sănătate din cartierul Lunca Bârzavei (în incinta Bazinului Olimpic de Înot, Strada Făgăraşului nr. 16), inclusiv sâmbătă şi duminică”, a precizat Roxana Topală, purtătorul de cuvânt al Primăriei Reşiţa.

CITESTE SI: GALA K1 DUCE LA ACTE DE CARITATE!

Preţurile biletelor variază între 50 şi 100 de lei, în funcţie de locurile din tribune. Evenimentul care va începe la ora 21.00 este organizat de Primărie şi Consiliul Local al Municipiului Reşiţa în parteneriat cu Federaţia Română de Kempo.

CITESTE SI: TITLU MONDIAL, RINGUL LOCAL KOMBAT REȘIȚA!