START la biletele pentru Gala Superkombat!

explo 1000x200

Doar trei săptămâni îi mai despart pe reșițeni de Gala Local Kombat din 12 aprilie. Prima dintre cele opt gale de K1 din lume va debuta pe ringul reșițean. Ce prețuri vor avea mult râvnitele bilete la eveniment?

În urma ședinței de Consiliu Local de ieri, autoritățile au făcut publice tarifele pentru punerea în vânzare a biletelor pentru Superkombat World Grand Prix. Împătimiții sportului de contact vor trebui să scoată din buzunare până la o sută de lei pentru a-și susține idolii în ringul care va fi amenajat la Sala Polivalentă. Tarifele diferă în funcție de calitatea locului. Astfel, pentru un bilet în tribunele A1, A4, B1 și B5 va trebui alocată suma de 50 de lei.

Prețurile cresc cu cât doritorii tânjesc să stea cât mai aproape de ring. Așadar, tribunele B2 și B4 vor avea bilete la prețul de 70 de lei. Fanii adevărați vor trebui să pună la saltea pentru gala din aprilie suma de o sută de lei. Aceștia vor avea parte de cea mai bună vizibilitate spre cei mai mari sportivi din lume care vor împărți pumni pe ringul reșițean.

CITEȘTE ȘI: GALA K1 DUCE LA ACTE DE CARITATE!

Iubitorii de K1 pot astfel să achiziționeze unul dintre cele 2000 de bilete în perioada imediat următoare. O parte din ele vor fi disponibile online, iar o parte vor putea fi achiziționate chiar de la intrarea în Sala Polivalentă. Pentru cei care nu vor putea achiziționa unul dintre biletele puse în vânzare, administrația locală a pregătit un ecran imens în fața sălii la care gala K1 va putea fi urmărită cu sufletul la gură de toți cei prezenți.

Banii strânși din vânzarea biletelor vor intra în bugetul local. „Sunt 2.000 de bilete care vor fi puse în vânzare, atât online, mai exact 468, cât și la casa de bilete de la intrarea în Sala Polivalentă. Lângă ring vor fi amplasate 40 de mese, dintre care 30 vor aparține Federației Române de Kempo”, a explicat primarul Mihai Stepanescu.

Gala Superkombat World Grand Prix este primul eveniment de acest gen organizat pe anul 2014. Sportivi de valoare din toată lumea se vor lupta în ringul reșițean pentru premiul cel mare.

CITEȘTE ȘI: MIHAI STEPANESCU INTRĂ ÎN RINGUL K1!

banner 970 x 250