Gala K1 duce la acte de caritate!

explo 1000x200

Sumele ce vor fi încasate în urma biletelor vândute la Gala Local Kombat din 12 aprilie de la Reșița vor fi folosite în scopuri caritabile.

Administrația locală a hotărât ca banii rezultați din vânzarea locurilor din Sala Polivalentă să ajungă la persoanele mai puțin norocoase sau pentru promovarea sportului din oraș. Așadar, o parte din sume vor fi destinate Centrului Olimpic de Box, iar alți bani vor ajunge la persoane cu cazuri sociale deosebite.

De altfel, organizatorii locali ai evenimentului lansează invitația tuturor persoanelor juridice să participe la acțiune printr-o sponsorizare. „Cei dispuși să sponsorizeze această competiţie sportivă să se adreseze Compartimentului Relaţii cu Publicul şi Informare Cetăţeni, corp I, Piaţa 1 Decembrie 1918, nr. 1A, parter, şi la Direcţia Buget, Finanţe-Contablitate, la numărul de telefon 0255 216 132.  Sponsorii vor beneficia de promovare pe întreaga durată a galei Superkombat, prin amplasarea de bannere în poziţii premium şi standard”, se menționează într-un comunicat de presă din partea Primăriei Reșița.

Amintim faptul că evenimentul din 12 aprilie este unul de amploare, competiția fiind transmisă în peste 80 de țări din întreaga lume, în 22 de limbi diferite și va ajunge la publicul din patru continente.