Încă un mort după codul roșu de la Bocșa! Șoferul de 17 ani așteaptă probele de sânge pentru stabilirea alcoolemiei!

Accidentul din dimineața zilei de 4 august, de pe raza orașului Bocșa, care a necesitat activarea planului roșu de intervenție din cauza numărului mare de victime, îl poate trimite în pușcărie pe tânărul de 17 ani care s-ar face vinovat de producerea nenorocirii pentru o perioadă de 10 ani!

O persoană a decedat pe loc și alte cinci au fost transportate la spital în urma impactului violent dintre o limuzină germană, condusă de tânărul de etnie rommă, și o autoutilitară care aproviziona cu pâine magazinele din Bocșa. A murit pe loc șoferul mașinii de pâine. La câteva zile însă de la producerea accidentului, s-a stins și un bărbat care se afla în mașina condusă de teribilistul de 17 ani. O altă persoană e în continuare în stare gravă pe patul de spital. Șoferul care a urcat la volan fără să aibă permis de conducere și, după cum spun unii martori, probabil, sub influența băuturilor alcoolice, e și el internat în spital, dar în stare stabilă, viața sa nefiind pusă în pericol. Consecințele accidentului sunt și așa foarte grave, dar soarta șoferului vinovat, asta după primele investigații făcute de oamenii legii la fața locului, se poate complica și mai mult. Dacă probele de alcoolemie vor confirma că a băut, atunci în sarcina sa se vor reține circumstanțe  agravante.

CITEȘTE ȘI: 

PLAN ROȘU de intervenție! Accident deosebit de grav la Bocșa! [FOTO]

Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Reșița, păzită cu mascații după accidentul de la Bocșa! [FOTO/VIDEO]

„Am fost angajat de familia celui despre care se spune că a provocat accidentul. Cu siguranță, pe perioada urmăririi penale se va stabili vinovăția sau nevinovăția acestuia. Se vor face expertize tehnice auto pentru a se stabili cum s-a produs accidentul, cui aparține culpa și se va stabili alcoolemia. E un eveniment nefericit, clientul meu nu-și dorea să provoace acest accident, vorbim de o ucidere din culpă și pe durata urmăririi penale va încerca împreună cu familia lui să repare dacă poate ceva din prejudiciul cauzat părților vătămate și familiilor acestora. Copilul regretă, nu-și mai amintește cele întâmplate întrucât a suferit un șoc”, a explicat avocatul Cosmin Bolosin pentru expressdebanat.ro.

Acesta a mai spus că tânărul de 17 ani a luat mașina fratelui său fără ca acesta să știe. „E un eveniment tragic pe care îl regretă. Plânge încontinuu, e în stare de șoc”, a mai declarat avocatul.