Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Reșița, păzită cu mascații după accidentul de la Bocșa! [FOTO/VIDEO]

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Mai bine de o sută de persoane de etnie romă au luat cu asalt Unitatea de Primiri Urgențe a SJU Reșița, acolo unde au ajuns cele cinci victime ale cumplitului accident de la Bocșa, toți pasageri ai autoturismului VW Passat de ultimă generație.

Cum șoferul vinovat de producerea accidentului, deși domiciliat în Germania, nu avea permis de conducere și, se pare, mai și consumase băuturi alcoolice, cel mai probabil membrii de familie s-au gândit să își ia o bună parte dintre cunoscuți la spital, de teamă ca acesta să nu fie linșat de familia șoferului ucis în accident.

Așa că, preventiv, au fost trimiși de urgență la SJU echipa de intervenție a Poliției Reșița și un echipaj serios de jandarmi, care le-au interzis aparținătorilor să intre în UPU.

Cu toate acestea, circulația prin curtea SJU a fost grav afectată, iar oamenilor legii și angajaților firmei de pază de la spital le-a luat mai bine de o oră să evacueze sutele de aparținători în afara curții spitalului.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157687071251586″]

Polițiștii au revenit cu amănunte arătând că la volanul autoturismului implicat în accident se afla un tânăr fără permis de conducere, acesta având numai 17 ani. „În urma evenimentului rutier a rezultat decesul numitului B.L.O., 50 de ani, din Reșița (conducătorul autoutilitarei), rănirea gravă a numiților H.M., 17 ani, domiciliat în Ulm, Germania (conducătorul auto al autoturismului, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, transferat la Spitalul Județean Timiș din Timișoara) și N.L.E., 16 ani, din Bocșa, și rănirea ușoară a numiților V.F.D., 19 ani, din Bocșa, U.F., 16 ani, domiciliat în Suedia, și C.S.E., 17 ani, din Bocșa (toți patru pasageri în autoturism).

promovare banner maxagro Muzeul TM

Conducătorului autoturismului, H.M., i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, ne-a comunicat agentul șef adj. de poliție, Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

CITEȘTE ȘI: [UPDATE 2] PLAN ROȘU de intervenție! Accident deosebit de grav la Bocșa! [FOTO]

De asemenea, potrivit dr. Emil Bunda de la UPU a SJU Reșița, „trei răniți au fost transferați la Spitalul Clinic de Urgență Timișoara, dintre care unul la Neurochirurgie, acesta fiind în stare mai gravă, ceilalți având doar fracturi sau politraumatisme, sunt stabili hemodinamic, iar ceilalți doi au rămas internați la Reșița, unul pe Chirurgie și unul pe ATI, pentru stabilizare. În funcție de evoluția stării sale de sănătate, și cel de pe ATI ar putea fi transferat la Timișoara”.

YouTube video

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/