[UPDATE 2] PLAN ROȘU de intervenție! Accident deosebit de grav la Bocșa! [FOTO]

Un accident rutier deosebit de grav s-a produs, în urmă cu puțin timp, în Bocșa. Numărul crescut de victime a declanșat planul roșu de intervenție.

În Caraș-Severin s-a activat planul roșu de intervenție! Polițiști, pompieri și medici, cu toții sunt în alertă în urma producerii unui accident deosebit de grav în Bocșa. Din primele informații furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Semenic” Caraș-Severin, un autoturism s-a ciocnit cu un microbuz. În urma impactului ar fi rezultat 6 victime, dintre care una a decedat.

La această oră, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de ambulanță, pompieri, polițiști și angajați ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență.

Circulația rutieră este blocată pe DN58B. Polițiștii estimează că traficul va reveni la normal în aproximativ o oră.

Ora 9.30

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Semenic” oferă noi detalii despre accidentul petrecut în această dimineață pe Drumul Național 58B. „După ce echipajele noastre au ajuns la locul intervenţiei, au constatat că în accident au fost implicate 6 persoane, din care două erau încarcerate. Din păcate, pentru una din victime nu s-a mai putut face nimic, fiind declarată decedată de către medicul prezent la locul accidentului. Celelalte 5 victime au fost transportate la spitalul din Reşiţa pentru acordarea de îngrijiri medicale specializate. Am intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, două autospeciale pentru munca operativă şi 3 echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean”.

Ora 10.00

Centrul InfoTrafic al Poliției Române informează că circulația rutieră pe DN58B a fost reluată în jurul orei 9.20.

CITEȘTE ȘI: Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Reșița, păzită cu mascații după accidentul de la Bocșa! [FOTO/VIDEO]