CSM Reşiţa a învins în ultimele minute

CSM Reşiţa a trecut în această după-amiază pe propriul teren, într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii a III-a de fotbal, de Naţional Sebiş, cu scorul de 2-0 (0-0). Golurile rosso-nerilor au fost marcate de Biţiş şi Beloescu.

După victoria zdrobitoare obţinută runda trecută pe terenul concitadinei Gloria, echipa pregătită de Leo Doană a făcut şi astăzi un joc destul de bun. Rosso-nerii au trecut de trei ori pe lângă gol în primele zece minute, dar au şi răsuflat uşuraţi la ocazia lui Sătmar. CSM a controlat jocul, dar a intrat la pauză fără să concretizeze pe tabela de marcaj.

În startul părţii secunde, oaspeţii au fost mai aproape de gol, dar deschiderea scorului a fost anunţată în minutele 62 şi 64 de Oncică, acesta lovind bara, şi Fedor. Primul gol a picat târziu, în minutul 82, când Breşneni a executat perfect o lovitură liberă de pe dreapta, iar Biţiş a îndeplinit o simplă formalitate, cu capul, din câţiva metri. Oaspeţii au alergat după egalare şi după punctul care i-ar fi mulţumit pe deplin, dar până la urmă tot reşiţenii au fost cei care au marcat. Beloescu, în minutul 89, a sprintat singur din propiul teren şi a stabilit scorul final cu o execuţie simplă.

“A fost un meci bun. Băieţii au dat dovadă încă o dată de caracter. Le-am spus şi la pauză să nu disperse pentru că au făcut un meci bun şi pe fondul unui asemenea joc are să vină şi golul. Ca dovadă, m-au ascultat şi a ieşit bine. Trebuie să creştem de la joc la joc şi să acumulăm puncte”, a declarat Leo Doană, antrenorul lui CSM Reşiţa.