Muncitorul nu bate chiar pe toată lumea

Muncitorul Reşiţa şi Voinţa Lupac s-au întâlnit sâmbătă în cel mai aşteptat meci al campionatului Ligii a IV-a de fotbal. Echipa lui Viorel Lolea ţinea neapărat să câştige pentru că şi-a propus să încheie sezonul cu maximum de puncte, în timp ce, Voinţa a venit cu ambiţia de a demonstra că diferenţa de valoare dintre cele două formaţii nu e atât de mare precum o arată clasamentul.

 

Voinţa a marcat prima, în secunda 50, când spectatorii nici nu se aşezaseră bine pe scaune. Mezin a trimis de la 25 de metri un şut înşelător, mingea a căzut în faţa portarului şi Muncitorul a început practic de la 0-1. Reşiţenii au reacţionat imediat şi au pus la grea încercare defensiva echipei din Lupac. Egalarea a venit în minutul 25, după un corner executat bine de Filimon, Bobină reluând cu capul în poarta oaspeţilor. Două minute mai târziu, Dumitru putea aduce Muncitorul în avantaj, dar bara a păstrat tabela sub semnul egalităţii. Antrenorul-jucător Vişatovici a fost şi el aproape de gol, de data aceata la poarta gazdelor, dar la pauză s-a intrat cu un echitabil 1-1.

La fel s-a încheiat şi repriza secundă. Muncitorul a mai ratat două-trei ocazii bune de a înscrie, dar Voinţa s-a ţinut bine pe final şi a luat primul punct echipei pregătite de Viorel Lolea. Muncitorul rămâne lider în clasament, cu 52 de puncte din 18 etape, în timp ce, Voinţa Lupac e pe doi, cu 43 de puncte din 19 jocuri.

Ce spun antrenorii

“Am făcut o primă repriză bună, chiar dacă am plecat de la 1-0 pentru oaspeţi. Am reuşit să revenim până la pauză, am avut ocazii destule, dar nu am reuşit să mai marcăm. Le-am spus înainte de meci la băieţii mei că vor veni şi meciuri în care nu o să mai avem zece sau 15 ocazii şi să dăm două-trei goluri. Din păcate, s-a ratat prea mult. Felicit echipa din Lupac pentru organizarea din teren, dar şi pentru felul în care arată în afara terenului. Eu spun că a fost un meci de Liga a III-a. S-a văzut pe finalul jocului lipsa cantonamentului de iarnă. Din păcate, ne-a fost spulberat visul de a câştiga campionatul cu maximum de puncte, dar acum sperăm să terminăm măcar neînvinşi”, a declarat Lolea. Omologul său, Vişatovici, a spus: “S-au întâlnit două echipe pregătite. La noi s-a văzut eficienţa cantonamentului. Au fost în teren jucători care au evoluat şi la nivel mult mai înalt, unii chiar în prima divizie, şi eu cred că rezultatul este echitabil. Sunt mulţumit de rezultat şi doresc Muncitorului succes la meciul de baraj”.

Comments

  1. Ottograff says:

    Inteleg dorinta de a proteja impotriva copierii (FURTULUI) prin inserarea pe fotografie a denumirii proprietarului, dar când acest lucru se face pe mijlocul imaginii se produce acel efect de “blur” prin care fata personajului sau a personajelor devin “de nevazut”. Astfel poza devine un zero barat!!! Ca la cei de la “infoCS”!!