FRUNZĂVERDE: ,,Eșichierul politic în România este foarte stabil în acest moment”

Liderul de la Palatul administrativ este de părere că rezultatul alegerilor prezidențiale a generat echilibru pe scena politică din România.

,,Cred că eșichierul politic în România este foarte stabil în acest moment cu două mari grupări politice: socialiștii lui Ponta și un mare Partid Național Liberal, evident, de dreapta, care l-a susținut pe Klaus Iohannis în această cursă pentru funcția de președinte al României. Cred că de acum aceste două formațiuni politice vor garanta stabilitatea eșichierului politic și vor fi, practic, cele două forțe care vor conduce România. Evident, ca în democrație, alternativ”, a spus Sorin Frunzăverde în urma ședinței de Consiliu Județean de vineri.

În ce privește demisia premierului Victor Ponta, vicepreședintele liberal spune că nu i-a cerut-o nimeni. ,,Nu am solicitat demisia lui Ponta. Dacă tot ne referim la cadrul democratic, trebuie să acceptăm că Victor Ponta se bazează pe o majoritate parlamentară existentă. Până la urmă nu cred că unul sau altele din capriciile oamenilor politici sunt cele care generează schimbarea Guvernului, eventual, o moțiune de cenzură, dar în acest moment Ponta se bazează pe o majoritate parlamentară clară. Și nici Klaus Iohannis nu i-a cerut demisia (…) Greu de spus dacă vor fi alegeri anticipate, ceea ce pot să vă spun este că PNL, singura forță de dreapta din România, garantează respectarea jocului democratic”, a adăugat Frunzăverde.

Comments

  1. Radivoj Milenovici says:

    Cu tine pedofilule-hot si spagagiu in puscarie , va fi si mai bine si mai stabil pentru noi toti .