Reșița îmbracă haine de sărbătoare!

În această săptămână, angajații municipalității au început să monteze decorațiunile festive pentru sărbătorile de iarnă. Prioritate a avut zona centrului civic.

Pe lângă zona centrală au mai fost vizate Parcul Tricolorului, Strada I. L. Caragiale, complexul comercial Henn, dar şi zona Intim. De aceste activități se preocupă muncitorii Serviciului Public – Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local, Serviciul de Iluminat Public şi Deszăpezire.

Şi în acest an, au fost achiziţionate elemente decorative noi, conform bugetului alocat, care vor fi amplasate pe Bulevardul Revoluţiei din Decembrie, Republicii, Parcul Tricolorului şi Centrul Civic.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

Alte lucrări, specifice sezonului

În paralel, au fost făcute lucrări de pregătire pentru asfaltarea parcării şi a trotuarului pe Strada A.C. Popovici (Vama Reşiţa) şi de construire a unui zid de sprijin în zona Rândul II, pe o lungime de circa 57 de metri. Au mai fost realizate lucrări de reparaţii la învelitoarea sălii de sport de la Şcoala Gimnazială nr. 9 şi lucrări de toaletare a arborilor, conform graficului existent, în zona Căpitan Ioan Poptelecan, Piaţa 1 Decembrie 1918, Grădiniţa PP Nr. 5.

tmc 640