Daniel Oprița: ,,S-a rezolvat totul! Mai trebuie doar să câştigăm!”

Metalul Reşiţa a picat pe locul trei în clasamentul Ligii a II-a, iar sâmbătă nu are deloc un meci uşor, acasă, cu CS Mioveni.

După un tur excelent de campionat, echipa pregătită de Daniel Opriţa a cedat poziţia de lider şi chiar şi locul secund, în timp ce între primarul Mihai Stepanescu şi patronul Cătălin Rufă lucrurile par să nu mai fie la fel dacă e să ţinem cont de declaraţiile celor doi. Cu toate astea, Opriţa e foarte optimist şi încrezător în elevii săi şi până la urmă lucrurile ar putea ieşi nesperat de bine în Valea Domanului, mai ales că nici la Timişoara nu e vreo echipă de speriat. Drept dovadă, violeţii au remizat astăzi, 0-0, pe ,,Dan Păltinişanu”, cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Legat de confruntarea din Valea Domanului cu CS Mioveni, echipă calificată în sferturile Cupei României, după ce a trimis acasă, pe rând, deţinătoarea trofeului, Astra, şi în optimi pe Dinamo, Daniel Opriţa a declarat pentru expressdebanat.ro: ,,Va fi un meci foarte greu, dar pe care trebuie să-l  câştigăm. E un meci foarte important pentru noi, nu avem voie să mai facem vreun pas greşit, mai ales acasă, pentru că urmează două deplasări foarte grele. Noi ne gândim doar la victorie, băieţii vor da totul să câştige, cum au făcut de fiecare dată”.

Tehnicianul Metalului a vorbit şi despre declaraţiile primarului Stepanescu şi ale patronului Rufă, declaraţii care nu ar fi afectat deloc starea de spirit din Valea Domanului. „E bine, atmosfera e bună, nu avem decât să jucăm şi să câştigăm meciul. S-au înţeles greşit acele declaraţii, au rezolvat totul, la băieţi nu a ajuns nimic, nu e nicio problemă. S-a rezolvat totul, nici nu ştiu dacă a fost ceva. Noi nu am mai vorbit foarte mult, nici cu Cătălin, s-au dat banii, e totul ok”, a precizat Daniel Opriţa.

Pentru meciul de sâmbătă, de la ora 11, Metalul nu îi va avea în teren pe Claudiu Ionescu şi Stoica, ambii accidentaţi. „Sunt probleme destul de mari, pentru că în atac îi avem doar pe Buhăescu şi pe Voinea. Unde aveam nevoie mai mare, acolo sunt probleme”, e îngrijorat Opriţa.

Comments

  1. dori says:

    stanciu nu poate scrie un articol fara sa inventeze fel de fel de probleme in clubul nostru.oprita nu ar mai trebui sa dea interviu pentru expres si noi suporterii sa intram cat mai rar pe acest site.cat timp sranciu incearca sa tina o stare tensionata in Valea Domanului si noi avem datorie sa reactionam ca atare.

  2. LuxPhotoFuchs says:

    În campionatul trecut,ZMEI, în play-off MIEI. În acest campionat s-a devansat curba evoluţiei echipei, în tur ZMEI, în retur MIEI. Rezultă că în play-off vor fi MIEI LA TĂIERE sau vor juca în … play-out? Aşa e când joci fără obiectiv, doar de dragul de-a juca doar la pariuri cu … prietenii!

  3. Seby says:

    cu putin noroc si organizare mai buna e posibil sa oprim aceasta cadere libera.