VIDEO: Fruntași la kickboxing!

Sportivii  Clubului ARY-A UNIFIGHT au participat săptămâna trecută la campionatul  de kickboxing intercluburi, ce s-a desfășurat la Craiova.

Competiția s-a desfășurat cu reguli din K1, reșițenii fiind prezenți cu un număr de trei sportivi. În ciuda numărului mic de sportivi, rezultatele au fost excelente pentru reșițeni, aceștia întorcandu-se acasă cu două locuri secunde, prin Lucian Fule (+90 kg) și Claudiu Tivodar  (+60 kg), și surpriza competiției fiind produsă de Lucian Olariu  (+90 kg), care a cucerit medalia de aur.

Instructorul clubului, Daniel Lohon, a declarat pentru www.expressdebnat.ro că acestea sunt roadele muncii unui an întreg, în care sportivii au dat tot ce a fost mai bun pentru a participa și a-și câștiga respectul: „Sunt foarte bucuros de aceste rezultate, sunt meritele lor și mă așteptam la aceste rezultate, dată fiind munca pe care au depus-o cei trei sportivi în acest an. Kickboxingul este un sport dur, de contact, în care sportivii pot avea de suferit în urma unor contacte, de aceea sunt mândru de cei trei. Totodată țin să îi mulțumesc domnului primar Mihai Stepanescu, pentru că datorită lui s-a putut face această deplasare la Craiova”.

Clubul ARY-A UNIFIGHT are în total 30 de sportivi, antrenați de instructorul Daniel Lohon, sportivii pregătindu-se în incinta complexului „Mircea Chivu”.