FOTO/ VIDEO: „E cel mai bun spectacol”

Holograf a mai demonstrat pe scena din Sala Polivalentă Reșița că muzica de calitate nu moare niciodată. Publicul a acaparat toată sala cu aplauze fără oprire și cu toate cântecele în tandem cu membrii formației.

De la cele mai fragede vârste și până la cei mai maturi dintre reșițeni, cu toții s-au adunat în Sala Polivalentă pregătiți pentru un concert incendiar. Așteptările au fost cu mult depășite atât pentru public, cât și pentru membrii formației care au rămas de nenumărate ori fără cuvinte în fața spectatorilor care au preluat controlul și au cântat entuziasmați în cor melodiile lor preferate.


În fața publicului care a fost mai mult decât activ, a solicitat în repetate rânduri continuarea concertului chiar și pe ultima sută de metri, când Holograf a revenit pe scenă la bisuri de trei ori. Dan Bittman a avut un singur lucru de spus: „Este cel mai bun spectacol din turneul nostru. Numai și numai dumneavoastră ne țineți în viață”, a precizat solistul în fața publicului numeros.

Show-ul a durat până aproape de ora 21 și cu siguranță că va rămâne în memoria reșițenilor și a membrilor formației multă vreme de acum încolo. După seara fenomenală din Sala Polivalentă se poate spune că acest concert a fost evenimentul anului.