FOTO: Zgonea sprijină societatea Prodmec!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Social-democraţii Valeriu Zgonea şi Eugen Orlando Teodorovici nu au plecat vineri din municipiu fără a da o raită prin societatea comercială de pe Valea Ţerovei, specializată în prelucrări mecanice de înaltă complexitate.

Deşi mulţi s-au aşteptat ca cei doi să viziteze UCMR-ul, având în vedere situaţia în care se află, oficialii PSD şi-au rupt din timp pentru a cunoaşte ofurile firmei Prodmec din Reşiţa. Aceştia s-au plimbat prin hala de producţie, iar conducerea le-a povestit despre profilul societăţii. Zgonea nu a ezitat să treacă pe la fiecare utilaj în parte, pe când Teodorovici explica subtil ce se poate face pentru accesarea fondurilor europene care, de multe ori, au fost blocate pe criterii politice.

CITESTE SI: UPDATE FOTO: GREII DIN PSD AU AJUNS LA REȘIȚA!

Este o companie care a muncit pe forţele proprii, care a investit fiecare resursă financiară. Am vrut să vin aici pentru că şi eu am avut această profesie când mi-am terminat liceul şi nu mi-e ruşine că azi am ajuns preşedintele Camerei Deputaţilor, deşi o parte din presa naţională mă ironizează. Este o meserie de onoare pentru orice om, pentru că este destul de grea. Dacă munceşti şi îţi faci treaba serios, poţi să termini şi o facultate, poţi să câştigi şi bani şi poţi să ajungi şi preşedintele Camerei Deputaţilor”, a declarat Valeriu Zgonea pentru expressdebanat.ro

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157643418843323″]

După ce a adunat toţi muncitorii în faţa halei, Valeriu Zgonea a transmis următorul mesaj: „36% din produsul intern brut din România vine din zona industrială. Reşiţa este unul dintre pilonii dezvoltării economice din 2013. Dacă suntem deştepţi dezvoltăm acest domeniu, dacă nu, o să fim comercianţi de roşii şi de castraveţi aduşi din Turcia sau din Siria. Nu putem să trăim toţi doar din asta. Noi suntem alături de cei care investesc şi de patronii care s-au întors cu experienţă din Germania şi au adus oameni din România şi au găsit un loc de muncă. Cu cât vor fi mai mulţi oameni de genul lor, cu atât va fi mai bine pentru ţară”, a spus preşedintele Camerei Deputaţilor.

promovare banner maxagro Muzeul TM

CITESTE SI:CE PLANURI DE DEZVOLTARE ARE PRODMEC

Conducerea societăţii Prodmec, o firmă serioasă, înfiinţată în anii ’90, în prezent cu o cifră de afaceri de peste 2 milioane de euro, s-a arătat încântată de prezenţa social-democraţilor.

,,Ne bucurăm că am avut prilejul să arătăm ce putem face, să ne exprimăm problemele şi sperăm, pe viitor, să fim sprijiniţi atât de la centru, cât şi local. Aici am găsit relativ destul de mult sprijin şi sperăm să fie la fel şi de la centru”, a precizat Ioan Inăşăl, administratorul societăţii Prodmec.

CITESTE SI: FOTO: ZGONEA, LA REȘIȚA: ,,VOM PĂSTRA CELE 1.600 DE LOCURI DE MUNCĂ DE LA UCMR!”

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/