UPDATE FOTO: Greii din PSD au ajuns la Reșița!

untitled design set 970x90 px

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, însoțit de reprezentanții Guvernului Ponta, Mihnea Costoiu și Eugen Orlando Teodorovici, au fost prezenţi în această dimineață la Consiliul Judeţean.

UPDATE ora 11.45

Social-democraţii s-au întâlnit în sala mare a Consiliului Judeţean cu o mare parte dintre primarii unităţilor teritorial-administrative din Caraş-Severin, consilieri locali, directori de instituţii, inspectori şi directori de şcoli. Rând pe rând, oficialii şi-au prezentat discursul în care au subliniat,  printre altele, situaţia actuală din judeţ: problemele comunităţilor din sistemul preuniversitar şi universitar, proiectele care sunt astăzi pe rol, cele pe cadre operaţionale, mai exact, ce se face pentru viitorul comunităţilor.

valeriu zgonea

Politica legislativă fără politica executivă nu merge. Au fost doi piloni de creştere economică pe anul trecut: exporturile bazate pe produse agricole şi industrie. Am venit să discut şi cu cei de la UCMR, să le spun că mergem mai departe să salvăm unul dintre furnizorii, dacă vreţi, unici ai Sistemulului Naţional de Securitate, ai Sistemului Energetic”, a precizat Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor, care a mai spus că anul trecut a fost un an foarte bun, indiferent de culoarea politică.

mihnea costoiu

În perioada următoare Ministerul Educaţiei va redemara proiectele de investiţii pe la grădiniţe şi şcoli. Banii vor veni către administraţiile locale. La începutul acestui an am primit acordul pentru a realoca o parte din sume care nu se puteau cheltui pe Programul Operaţional de Transporturi şi Mediu către ProgramulOperaţional Regional, cu destinaţia «şcoli». Sunt 240 de milioane de euro din care 200 pentru şcoli, iar 40 pentru spitale. Este o decizie importantă pe care o susţinem la nivelul Guvernului”, a spus Mihnea Costoiu, ministru delegat pentru Învăţământul Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157643393575444″]

UPDATE ora 10.30

Social-democrații au dat startul unor discuții la Consiliul Județean Caraș-Severin, după care se vor deplasa la sediul PSD de pe Strada George Enescu, unde vor susține o conferință de presă.

De la ora 13.00, cei trei însoțiți de liderii de pe plan județean se vor deplasa la una dintre fabricile amplasate pe Valea Țerovei.

Rămâi cu Express de Banat! Revenim cu amănunte!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/