Ce planuri de dezvoltare are PRODMEC

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

O firmă serioasă, cu o cifră de afaceri de 2,2 milioane de euro, așa cum este PRODMEC, are intenții clare de extindere. Asta, mai ales că, lucrează cu firme la fel de puternice din Germania, Belgia sau Olanda. Extinderea societății nu înseamnă doar bani aduși la bugetul local, ci și forță de muncă.

Planurile de extindere ale PRODMEC vin firesc, odată cu dezvoltarea firmei. Veștile ar trebui să încânte orice administrație locală care găzduiește pe terenul orașului său o societate care are peste 100 de angajați. Asta, în contextul în care UCMR este în insolvență și are un viitor incert, iar problemele de mediu de la TMK vor ajunge să se răsfrângă asupra angajaților, la un moment dat. Deși analiștii economici anunță un nou val de criză pentru anul 2012, cei care conduc PRODMEC nu se tem să își pună în aplicare planurile, mai ales că, așa cum au declarat în exclusivitate pentru Cotidianul Online „Express de Banat”, un plan serios de afaceri ia în calcul și potențialele riscuri care există pe piață. „Dorim să dezvoltăm tehnologia, să asigurăm stabilitatea prin cumpărarea terenului pe care se află în prezent o hală și să dezvoltăm serviciile pentru firmele din țară. În plus, dorim să mai angajăm personal”, a declarat Ioan Inășăl, administratorul firmei. PRODMEC tinde acum să mai crească numărul angajaților la 130-140. De asemenea, în ceea ce privește investițiile, pe lângă cumpărarea terenului, conducerea firmei a mai planificat să achiziționeze două utilaje noi și să le înlocuiască pe cele vechi.

publicitate online in ziar Express de Banat

Ce produce PRODMEC
Firma este una cu tradiție pentru reșițeni, înființată în anii 90, în Valea Țerovei. Are contracte cu societăți din Germania, Olanda, Belgia și, mai nou, de aproximativ doi ani, are clienți și în România. Prelucrările mecanice de înaltă complexitate și calitate stau la baza cifrei de afaceri de 2,2 milioane de lei.

publicitate tmc 640

 

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157628698664503″]

publicitate Timisoara banner maxagro

Comments

  1. sclavu says:

    Dezvoltare pe spatele salariatilor neplatiti cu lunile si amenintati cu “spituri in cur ” si “te dau afara!” Halal patronat!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/