Prime de 670 de lei la Combinatul TMK

Angajații investitorului rus primesc cele mai mari prime de sărbători în această iarnă. Potrivit negocierilor pe care le-au avut la preluare, orice angajat al combinatului primește 670 de lei primă și o plasă de dulciuri, în valoare de 100 de lei.

Angajații de la Combinatul TMK iau prime de sărbători, spre deosebire de cei ai altor societăți, care anul acesta au spus pas. Și sectorul bugetar a înghețat în prag de sărbători. Angajații de la Primărie, Consiliul Județean sau Prefectură nu văd niciun leu în plus față de salariu. Deși au rămas cam ultimii angajații din Caraș-Severin care mai primesc atenții de sărbători, liderii sindicali sunt hotărâți să intre în negocieri puternice la anul. „Am cerut majorarea plății pentru alimentația acelora care lucrează la turnarea continuă, o creștere a salariilor cu 10%, dar și a primei de vacanță”, a spus liderul sindicatului Vatra din TMK, Iancu Muhu. Sindicalistul a adăugat că negocierile cu patronatele încep pe data de 9 ianuarie și se încheie pe 13. Deși reprezentanții rușilor ar fi făcut precizări că salariile nu pot fi mărite, pentru că anul 2012 urmează o perioadă dificilă din punct de vedere contractual, angajații sunt încrezători că vor reuși să își convingă șefii să le mărească venitul lunar.

De astăzi și până pe data de 09 ianuarie, angajații noștri sunt în concediu pentru că s-a oprit producția”, Iancu Muhu, lider Sindicatul “Vatra” din TMK

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/