Casa Bănăţeană, bucătăria tradiţională la ea acasă

po 1000x100px (3)

Restaurantul Casa Bănăţeană, situat pe strada Minda Nr. 30, la ieşirea din Reşiţa spre Văliug, s-a născut din dorinţa de a le oferi reşiţenilor un loc de bun gust, cu mâncare tradiţională românească, plină de savoare şi arome.

Începând cu luna august a acestui an, Casa Bănăţeană reprezintă cel mai bun motiv de evadare într-o adevărată oază de relaxare, ospitalitate, dar şi discreţie. Restaurantul din imediata vecinătate a cantonului silvic Minda este locul ideal pentru întâlniri de afaceri, cine festive, aniversări, nunţi, botezuri sau pur şi simplu pentru o seară bănăţeană cu muzică live.

Casa Bănăţeană este restaurantul în care bucătăria tradiţională românească se completează perfect cu bucătăria internaţională, într-un decor ce oferă confort şi rafinament. Intim şi elegant în acelaşi timp, restaurantul Casa Bănăţeană are o capacitate de 160 de locuri şi este singurul din oraş în care pizza se face pe vatră, în cuptorul cu lemne. E suficient să călcaţi pragul Casei Bănăţene o singură dată pentru a deveni client fidel. Sunteţi acasă sau la birou şi nu puteţi rezista tentaţiei? Nicio problemă, pentru comenzi de minimum 80 de lei, vine Casa Bănăţeană la dumneavoastră. Nu trebuie decât să sunaţi la 0255.212.088.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Spiritul Crăciunului se simte deja în Casa Bănăţeană pentru că bucătarii pregătesc preparate tradiţionale de porc, sarmale şi alte specialităţi, în timp ce, damigenele cu afinată, răchie şi vin au fost scoase deja de la beci. În fiecare seară de vineri şi sâmbătă, începând cu ora 21, la Casa Bănăţeană puteţi petrece momente de neuitat într-o ambianţă întreţinută de soliştii Alma Florea, Gabriel Micu şi Claudiu Marian.

Revelion 2012, la Casa Bănăţeană

Casa Bănăţeană este locul ideal şi pentru petrecerea ultimei nopţi a anului. Gazdele, mai ospitaliere ca oriunde, vă întâmpină cu un meniu deosebit, în care se regăsesc, printre altele, frigărui cu caşcaval şi struguri, plachie de şalău, curcan la cuptor cu varză călită sau pulpă de porc împănată cu cârnaţi şi cartofi ţărăneşti. Ambientul muzical va fi întreţinut de formaţia Road Band, alcătuită din Cristi Iakab, Nani Novak, Marius Dobre şi Atanasie Pârvu.

banner 970 x 250

Comments

  1. mariana telisca says:

    Cine a furat telefonul ,vineri 8 iunie 2012,de pe masa cand dansam ii sugerez sa ma caute sa ii dau incarcatorul,castile si am si garantie la el daca doriti.