FOTO Informatica, în revenire cu reșițeanul Ilaș, dar a rămas fără un jucător străin!

explo 1000x200

După o perioadă cu rezultate mai proaste, Informatica Timișoara a obținut o victorie acasă, la scorul de 6-3 cu Futsal Klub Odorheiu Secuiesc. După ce clubul s-a despărțit de vechiul antrenor, Victor Hugo Costa, și spaniolul Juan Moreno a plecat de la echipă, cel puțin pentru moment, din motive familiale și de sănătate. Clubul a mai legitimat însă jucători timișoreni de la minifotbal, precum Ionuț Nemițanu.

Informatica nu a defilat în meciul cu formația din Secuime. Oaspeții au deschis scorul din minutul 7, după ce Barna Szecsi a înscris cu un șut la vinclu. Egalarea a venit după patru minute. Montero a împins în poartă un balon șutat de Ristic. Până la pauză, Ristic a marcat pentru 2-1. La reluarea jocului, Montero a mărit diferența la 3-1. Odorheiul Secuiesc a jucat cu portar-înaintaș, iar cu buturile goale, timișorenii au mai înscris de două ori, prin Milovac și Nastai. Montero a închis tabela pentru gazde, iar la final, oaspeții au mai dat două goluri, prin  Kedei Barna și Norbert Balasz.

Deocamdată, reșițeanul Vali Ilaș e antrenor interimar. Legitimat încă și ca jucător, Ilaș îl așteaptă înapoi pe Juan Moreno. ”Nu a fost chiar atât de ușor, pentru că ei au deschis scorul. Ne-au surprins pe ceea ce am vorbit înainte de meci că trebuie să fim atenți. Important e că ne-am revenit după aceea și chiar am făcut un joc foarte bun defensiv, ceea ce ne-a interesat de la început, pentru că veneam după trei înfrângeri usturătoare. Nu acesta este fața noastră. Mă bucur că am câștigat la primul meci ca antrenor, sper să o ținem tot așa. Până în pauza de iarnă voi rămâne. Eu nu-mi doresc să fiu antrenor, îmi doresc mai mult să joc. Sunt accidentat de o lună de zile, nu pot să ajut băieții din teren. Sper ca la meciul de la Deva să intru și eu și să facem o figură frumoasă. Cu o victorie acolo ne apropiem cu pași repezi de play-off. Îmi doresc din tot sufletul să intru, de o lună am fost accidentat. Juan Moreno are o situație incertă. E în Spania, are niște probleme familiale. Eu îmi doresc să fie la meciul cu Deva, dacă va juca el, avem o șansă mare, pentru că știm ce poate. Sper să rezolve conducerea problemele pe care le are, să-l aducă înapoi”, a precizat Ilaș.

Următorul meci al Informaticii va fi marți, 26 noiembrie, la Deva. În 19 noiembrie, Comisia de Recurs se va pronunța dacă Informatica primește înapoi sau nu cele 2 puncte cu care a fost penalizată pentru litigiul cu Mimi Stoica.

banner 970 x 250