FOTO Informatica, în revenire cu reșițeanul Ilaș, dar a rămas fără un jucător străin!

După o perioadă cu rezultate mai proaste, Informatica Timișoara a obținut o victorie acasă, la scorul de 6-3 cu Futsal Klub Odorheiu Secuiesc. După ce clubul s-a despărțit de vechiul antrenor, Victor Hugo Costa, și spaniolul Juan Moreno a plecat de la echipă, cel puțin pentru moment, din motive familiale și de sănătate. Clubul a mai legitimat însă jucători timișoreni de la minifotbal, precum Ionuț Nemițanu.

Informatica nu a defilat în meciul cu formația din Secuime. Oaspeții au deschis scorul din minutul 7, după ce Barna Szecsi a înscris cu un șut la vinclu. Egalarea a venit după patru minute. Montero a împins în poartă un balon șutat de Ristic. Până la pauză, Ristic a marcat pentru 2-1. La reluarea jocului, Montero a mărit diferența la 3-1. Odorheiul Secuiesc a jucat cu portar-înaintaș, iar cu buturile goale, timișorenii au mai înscris de două ori, prin Milovac și Nastai. Montero a închis tabela pentru gazde, iar la final, oaspeții au mai dat două goluri, prin  Kedei Barna și Norbert Balasz.

Deocamdată, reșițeanul Vali Ilaș e antrenor interimar. Legitimat încă și ca jucător, Ilaș îl așteaptă înapoi pe Juan Moreno. ”Nu a fost chiar atât de ușor, pentru că ei au deschis scorul. Ne-au surprins pe ceea ce am vorbit înainte de meci că trebuie să fim atenți. Important e că ne-am revenit după aceea și chiar am făcut un joc foarte bun defensiv, ceea ce ne-a interesat de la început, pentru că veneam după trei înfrângeri usturătoare. Nu acesta este fața noastră. Mă bucur că am câștigat la primul meci ca antrenor, sper să o ținem tot așa. Până în pauza de iarnă voi rămâne. Eu nu-mi doresc să fiu antrenor, îmi doresc mai mult să joc. Sunt accidentat de o lună de zile, nu pot să ajut băieții din teren. Sper ca la meciul de la Deva să intru și eu și să facem o figură frumoasă. Cu o victorie acolo ne apropiem cu pași repezi de play-off. Îmi doresc din tot sufletul să intru, de o lună am fost accidentat. Juan Moreno are o situație incertă. E în Spania, are niște probleme familiale. Eu îmi doresc să fie la meciul cu Deva, dacă va juca el, avem o șansă mare, pentru că știm ce poate. Sper să rezolve conducerea problemele pe care le are, să-l aducă înapoi”, a precizat Ilaș.

1000x100 casa brutarului

Următorul meci al Informaticii va fi marți, 26 noiembrie, la Deva. În 19 noiembrie, Comisia de Recurs se va pronunța dacă Informatica primește înapoi sau nu cele 2 puncte cu care a fost penalizată pentru litigiul cu Mimi Stoica.