Final de 2019 cu un succes fără emoții pentru Informatica

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Echipa de futsal Informatica Timișoara s-a impus cu un 6-1 fără emoții acasă, cu Clujana Cluj, la ultimul meci oficial din acest an. Rezultatul duce gruparea bănățeană antrenată de reșițeanul Vali Ilaș pe locul 3 în campionat, cu 16 puncte, la egalitate, dar cu golaveraj mai bun decât Dunărea Călărași.

Tot meciul a fost dominat clar de Timișoara. De altfel, nici nu avea cum să fie o surpriză, dat fiind raportul disproporționat de forțe dintre loturile cele două adversare. Informatica a deschis scorul în minutul 10, prin Stojan Milovac, iar peste cinci minute, Iulian Cojocaru a mărit diferența pentru gazde. În minutul 11, Milovac a marcat din nou, iar la pauză s-a intrat cu 3-0. În a doua jumătate a meciului, pentru bănățeni au marcat Darko Ristic, Antonio Montero și același Milovac. Pentru oaspeți, golul de onoare l-a marcat Leahu.

Vali Ilaș nu a fost însă mulțumit de elevii săi. ”O victorie accesibilă, dar cred că am făcut un joc foarte prost. Nu mă așteptam să jucăm atât de slab. Bine că am jucat așa cu Clujul și nu cu o echipă mai bună. Dacă ne prezentam așa cu oricare altă echipă, cred că luăm bătaie la minimum trei-patru goluri diferență. Nu a fost problemă de motivație, nici înainte de Deva nu ne-am antrenat foarte mult. Am avut jucători la echipele naționale, noi am fost plecați. Ne-am antrenat cât am putut. Ne dorim cu toții să aducem doi-trei jucători, despre plecări nu știm nimic. Săptămâna aceasta plecăm în vacanță și vom ști pe cine vom conta în retur”, a declarat antrenorul-jucător.

untitled design set 970x90 px

Liga I de futsal mai are programată o etapă anul acesta. Informatica va sta, din cauza numărului impar de formații din campionat. Clubul a făcut încă un recurs pentru a recupera cele 2 puncte pierdute după litigiul cu Mimi Stoica.

untitled design set 970x90 px