Dulce victorie cu marea rivală pentru Informatica Timișoara

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Informatica Timișoara a câștigat la categoricul scor de 8-4 în deplasare la Autobergamo Deva, rivala obișnuită a clubului din Banat. Nu mai puțin de 5 goluri ale timișorenilor au fost marcate de Antonio Hinojosa, pentru un succes important și pentru orgolii, dar și pentru clasament.

În prima repriză, Deva a fost salvată de multe ori de portarul Vlad Iancu, care a salvat multe mingi periculoase ale celor de la Informatica. Din minutul 5, Andre Sasse a deschis scorul pentru deveni. Timișorenii au egalat abia în minutul 15, prin Stojan Milovac. La pauză s-a intrat cu 1-1, iar în a doua repriză s-a marcat la foc automat. Din minutul 22, Milovac i-a adus pe oaspeți în avantaj, iar Antonio Hinojosa a mărit diferența rapid. Touși, s-a ajuns la 3-3 în minutul 25, după ce Mihnea Toader și Cesar Ribeiro au egalat. Timișoara a mai înscris însă de patru ori prin Hinojosa și o dată prin Ristic, în vreme ce Autobergamo a mai marcat doar prin Gavrilă.

untitled design set 970x90 px

Informatica a ajuns pe locul 4 în clasament, cu 13 puncte, o poziție calificantă în play-off. Clubul bănățean rămâne cu depunctarea după litigiul cu Mimi Stoica. La Comisia de Recurs, Informatica a avut câștig într-unul dintre dosare, dar mai e nevoie de anularea unei sentințe. În campionat, bănățeni joacă următorul meci acasă, cu un adversar accesibil, Clujana Cluj.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/