FOTO: Gugulanii au dat-o-n bară de sărbătoarea oraşului!

Dezamăgire totală la Caransebeș după cel de-al doilea meci al gugulanilor în play-off-ul pentru promovarea în cel de-al doilea eşalon fotbalistic.

După ce nici în primul meci caransebeșenii nu au obținut victoria, remizând pe propriul teren, 0-0, cu Vulturii Lugoj, nici în meciul de astăzi împotriva celor de la Nuova Mama Mia Becicherecul Mic gugulanii nu au obținut victoria mult dorită. Cu un stadion arhiplin, Caransebeș a cedat fără drept de apel în fața timișenilor, scorul final fiind 3-1 pentru oaspeți.

Antrenorul gazdelor s-a arătat foarte dezamăgit de jocul prestat de cele două echipe: „A fost un meci de Liga a III-a și nimic mai mult. Ambele echipe au practicat un joc care nu merită mai mult decât cel de-al treilea eșalon fotbalistic. Cred că toată lumea a văzut… jucători cu un potențial tehnic limitat, amatorism la Liga a III-a” a declarat Iosif Rotariu la finalul partidei pierdute astăzi.

Jucătorii, dar și antrenorul Rotariu au fost apostrofați de propriii suporteri, aceștia reproșându-le că nu au valoare de Liga a II-a. La meciul din această după amiază au asistat primarul municipiului Marcel Vela, alături de Tudor Chiuariu, dar şi de finanțatorul Dan Alexa. Aceștia au părăsit stadionul la scorul de 2-0 pentru oaspeți, dezamăgiți de prestația caransebeşenilor. Gugulanii speră însă într-o revenire de formă precum cea prestată de jucători în sezonul regulat.

Rezultate play-off şi play-out:

Vulturii Lugoj – FC Hunedoara 3-1
Vlădia (2), Rogozinaru (28 – pen.), L. Stoica (68) / Lorincz (75)
Pandurii II Târgu Jiu – Millenium Giarmata 7-2
Pârcălabu (13, 69), Dodoi (18), Bârlan (28), Constantin (34, 81), Scheb (90+2) / M. Călin (57), Moroşan (90)
FC Caransebeş – Nuova Mama Mia Becicherecu Mic 1-3
Şandru (87) / Telescu (27), Silaghi (67), Hodiş (89)
Muncitorul Reşiţa – Jiul Rovinari 2-0
Domondi (33), Fara (69)
SCM 2012 Reşiţa şi Ştiinţa Turceni stau.