Miodrag Belodedici a ales locurile natale pentru a-și aniversa ziua de naștere

promovare online Timisoara Casa Auto

De ziua lui, fostul mare jucător de fotbal Miodrag Belodedici a ales să fie printre prieteni la Caransebeș. Deși luni, 20 mai, Belo a împlinit 55 de ani, marele sportiv a mers în Patria Gugulanilor pentru a lua parte la acțiunea Stelele Banatului, organizată de omul de afaceri Dan Avram.

La cei 55 de ani, Belodedici se mișcă și se prezintă fantastic, fiind un model de urmat pentru toți copiii prezenți la Stadionul Municipal din Caransebeș duminică, 19 mai. Miodrag Belodedici, fost component al echipei de fotbal Steaua București și al echipei naționale a României, a onorat din nou cu prezența invitația organizatorilor acțiunii Stelele Banatului, spunând că vine spre casă cu gândul de a-și revedea o parte din foștii colegi și pentru a promova fotbalul, un sport care are nevoie să fie promovat prin tot ceea poate el dezvolta: reguli, disciplină, munca în echipă și în special prietenii pe viață.

Fostul mare internațional a acordat autografe și s-a fotografiat cu caransebeșenii prezenți la acțiune. Miodrag Belodedici s-a născut pe 20 mai 1964 în comuna Socol, din județul Caraș-Severin și a devenit în 1991 primul jucător din lume care a câștigat Cupa Campionilor Europeni cu două echipe diferite (Steaua București în 1986 și Steaua Roșie Belgrad în 1991) și singurul jucător român care deține două astfel de titluri internaționale.

promovare banner maxagro

Ediția a VI-a a Cupei Stelele Banatului a fost câștigată de reprezentativa Hunedoarei, care a învins-o în finală pe Reșița cu scorul de 6 – 0. Au fost invitate echipe din Timișoara, Lugoj, Făget, Bazoș, Hunedoara, Oțelu Roșu, Reșița, Moldova Nouă, Berzasca, o combinată Anina – Oravița și două echipe din Caransebeș.

Cupa Stelele Banatului a fost organizată de Clubul Era Comexim Caransebeş, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Caransebeș, Şantier 102 Caransebeş și Cabinetul Notarial Scînteie Petru.

publicitate tmc 640