Stelele Banatului (re)vin la Caransebeș! Datorită mobilizării comunității locale!

Primarul Caransebeșului și-a adus aminte de promisiunea făcută în urmă cu un an și s-a ținut de cuvânt… Regalul fotbalistic „Stelele Banatului” merge mai departe, datorită ajutorului primit de organizatori din partea comunității locale.

Potrivit omului de afaceri Dan Silviu Avram, cel care a inițiat această competiție sportivă, educațională și motivațională pentru tinerii din Caransebeș, ediția a V-a de old boys se va desfășura la sfârșitul săptămânii în Sala Polivalentă Victoria, aparținând societății Caromet Caransebeș. Participă 10 echipe din Arad, Timișoara, Oțelu Roșu, Lugoj, Reșița, Anina-Oravița, Moldova Nouă, Berzasca-Bozovici-Băile Herculane și Caransebeș.

„Deși anul trecut am anunțat că renunț la acest eveniment din lipsa sprijinului pe care ar trebui să-l am din partea comunității locale, iată că dl primar a insistat să-l organizăm tot în Sala Polivalentă și ne-a ajutat cu tot ceea ce înseamnă plus organizatoric, noi reducând mult din aceste costuri. Am avut sprijinul financiar și al unor oameni de suflet care au pus umărul la organizarea acestui eveniment ce aduce laolaltă toate numele grele din fotbalul bănățean, care și-au pus amprenta de-a lungul timpului în dezvoltarea acestui sport iubit de noi toți”, ne-a declarat omul de afaceri dar și de fotbal Dan Silviu Avram.

Și-au anunțat participarea Miodrag Belodedici, Constantin Varga, Iosif Rotariu, Florin Bătrânu, Hirmler Emerich, Gheorghe Vaczi, Florea Văetuș, Ioan Atodiresei, Dumitru Gălan, Dan Potoceanu, Constantin Marcu, Ioan Florea, toți fosşti internaționali A ai României, dar și Dan Ologeanu, Ioan Bora, Marcel Băban,  olimpici în perioada 1977.

Meciurile se vor desfășura sâmbătă 3 februarie, de la ora 9.30, iar finala mică și finala mare vor avea loc duminică, 4 februarie de la ora 10.00. Acțiunea este sprijinită de Direcția Pentru Tineret și Sport Caraș-Severin, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Caransebeș, Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin și Caromet Caransebeș.