E oficial! Consiliul Județean garantează un credit pentru Aquacaraș!

Consilierii judeţeni din Caraş-Severin au aprobat, azi, în şedinţă extraordinară, garantarea unui credit de 26,7 milioane lei, de care S.C. Aquacaraş are nevoie pentru continuarea proiectul „Modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în Caraş-Severin”. Societatea plătește rate lunare de aproximativ 700.000 de lei ANAF în urma unor impuneri rezultate după implementarea proiectelor deja încheiate.

„În şedinţa extraordinară, a treia din această lună, au fost aprobate opt proiecte de hotărâre, cinci dintre ele referitoare la împrumutul pe care Aquacaraş va încerca să îl obţină pentru cofinanţarea proiectului. De asemenea, s-a aprobat actul constitutiv al societăţii Aquacaraş şi s-a constituit, la nivelul Consiliului Judeţean Caraş-Severin, un fond de risc pentru a acoperi împrumutul pe care societatea Aquacaraş doreşte să-l obţină. Aceşti bani sunt necesari pentru cofinanţarea pe care Aquacaraş trebuie să o depună. CJ Caraş-Severin, chiar dacă are doar 63% din capitalul social al societăţii, garantează prin acest proiect de hotărâre, în totalitate suma. CJ a acţionat în acest fel, pe de o parte, în calitate de autoritate tutelară, iar pe de altă parte, pentru a se câştiga timp”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Spre deosebire de ședințele trecute, de astă dată liberalii nu au mai fost așa vocali și au votat toate propunerile din ședință.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/