[FOTO] Distracția e în toi în Oțelu Roșu! Minodora și Xonia promit un mega show în această seară!

Distracția verii a început la Oțelu Roșu. Micii sfârâie pe grătar și berea curge la tarabe pentru oțelari, dar și pentru locuitorii din satele învecinate, care nu ratează unicul eveniment de acest gen de pe Valea Bistrei.

În acest weekend, pe platoul combinatului din orașul de pe Bistra este mare agitație. În organizarea Primăriei Oțelu Roșu se desfășoară Serbările Verii, o manifestare deja intrată în tradiția locului, menită să încheie sezonul estival. Potrivit primarului Luca Mălăiescu, nume sonore din muzica populară bănățeană încântă locuitorii Văii Bistrei. Gabi Zaharia și Sergiu Andrei, Lucian Drăgan, Aura Rovo, Nicu Miulescu, Nică Moacă, Nicoleta Anculia sunt soliștii care au deschis sărbătoarea de pe Bistra. Astăzi sunt așteptați să urce pe scenă, începând cu ora 18.30, Xonia și Minodora. Mâine, în ziua de închiderea a serbărilor verii, primează din nou muzica popular, invitat special fiind Nicu Novac, alături de alți soliști de renume cum ar fi Gabi Stanciu, Andrei Ilea sau Felicia Stoian.

Pentru ca distracția să fie asigurată din plin, strada care duce spre platoul combinatului din Centrul Civic a fost închisă circulației și pe întreg traseul pietonal comercianții și-au asigurat un loc pentru a-și vinde produsele, atât alimentare, cât și foarte multe jucării pentru cei mici sau produse de îmbrăcăminte.

CITEȘTE ȘI:

La Serbările Verii se servesc bombe sexi, oameni de cultură și spectacole de excepție

Au votat. Oțelarii l-au vrut pe Alex Velea la Zilele Verii!