La Serbările Verii se servesc bombe sexi, oameni de cultură și spectacole de excepție

Începutul lunii august aduce pe scena de pe Valea Bistrei un show incendiar, unde atmosfera va fi întreținută de nume mari ale showbizului românesc. Pe lângă muzică bună pusă în scenă de una dintre cele mai sexy cântărețe române, autoritățile locale speră să le poată oferi cetățenilor și un strop de cultură.

Acest sfârșit de săptămână va fi sărbătorit la Oțelu Roșu cu trei zile de fast și voie bună. Pentru că doresc un show ca la carte, autoritățile locale le-au pregătit cetățenilor o grămadă de surprize. Cel mai mare nume care va urca pe scena din Oțelu Roșu este cel al Andreei Bălan. Restul sărbătorii va fi și el la fel de incitant, atmosfera urmând să fie întreținută de solistul Luci Lădariu.

„Pe opt, nouă și zece august vom organiza Serbările Verii. Prima zi vom organiza un spectacol cu prezentare de modă, a doua zi vom avea muzică ușoară, iar în a treia, populară”, a explicat primarul Luca Mălăiescu.

Ziua de duminică îi va încânta pe oțelari cu un spectacol inedit de muzică populară. Autoritățile locale au purtat discuții lungi în ceea ce privește vedetele care vor urca pe scena de pe Valea Bistrei și, odată stabilit cu exactitate bugetul, au putut alege o listă completă a artiștilor care să sărbătorească vara la Oțelu Roșu. Astfel, în port popular și pregătiți să-i încânte pe oțelari, vor urca pe scenă Mariana Zota, Alina Ștancu, Gabi Zaharia, Remus Grosu, dar și Traian Barbu împreună cu fiica sa Claudia Barbu.

Nici dansurile populare nu vor lipsi de pe scena din Valea Bistrei, la eveniment fiind așteptate ansamblurile Armenișana, Sânziene Bănățene, Junii Gugulani, Carașul și Perlele Banatului.

De asemenea, oficialii locali au purtat chiar tratative și pentru a-l invita pe Florin Piersic la Serbările Verii de pe Valea Bistrei, dar, din păcate, acest plan nu s-a concretizat.

Edilul-șef a decis ca organizarea evenimentui să fie gestionată, ca și anul trecut, printr-un ONG care să se ocupe de tot ceea ce este necesar pentru ca locuitorii din Valea Bistrei să aibă parte de o sărbătoare de trei zile, ca la carte.

„Am purtat mai multe discuții. Am vrut să îl aducem pe Florin Piersic, totul a depins de ce fonduri avem. Vom da din nou o hotărâre de Consiliu Local spre un ONG și astfel nu vom fi nevoiți să plătim nimic, ei se vor ocupa de întreaga organizare”, a mai menționat edilul-șef.

Pe lângă invitații de excepție pe care autoritățile locale încearcă să îi aducă pe Valea Bistrei, se are în plan și un spectacol unic care să surprindă. „Vrem să aducem și pe cineva cu parapanta să aterizeze în mijlocul mulțimii, să aibă un banner cu Serbările Verii de la Oțelu Roșu”, a explicat primarul Luca Mălăiescu.