Au votat. Oțelarii l-au vrut pe Alex Velea la Zilele Verii!

Ample sondaje de opinie au animat site-urile de socializare în ultimele luni, după ce conducerea orașului a decis să îi consulte pe cetățeni cu privire la invitații care vor urca pe scenă de Zilele Verii. Startul petrecerii se dă astăzi!

Unul dintre cele mai așteptate evenimente din Valea Bistrei bate la ușă, astfel că pregătirile sunt în toi. Vedeta care va încânta publicul este Alex Velea, dar, bineînțeles, alături de alți soliști renumiți de muzică populară.

Asta, după ce în trecut alți artiști de valoare au urcat pe scenă și au încins atmosfera pentru toți cărășenii, nu doar pentru oțelari. Agenții economici și-au instalat corturile, scena este deja amenajată, iar autoritățile sunt pregătite să-și întâmpine musafirii. „Ne străduim ca în fiecare an să îi mulțumim pe oameni și să organizăm acțiuni fastuoase pentru că sărbătoarea este a verii. Ne identificăm cu ea, iar locuitorii merită câteva zile de spectacole și bună dispoziție. Desigur, de fiecare dată este loc și de mai bine, dar sperăm ca evenimentul să ne facă cinste și în acest an”, a precizat primarul Luca Mălăiescu pentru Express de Banat.

Sfârșitul de săptămână le aduce distracție oțelarilor prin spectacole de muzică populară și concerte de muzică ușoară. În acest weekend se organizează Zilele Verii la Oțelu Roșu, o manifestare care prinde rădăcini în orașul de pe Bistra. Printre artiștii care vor urca pe scena amplasată pe platoul combinatului se numără Gabi Zaharia, Petrică Irimică sau Traian Barbu. Alex Velea a ajuns în Valea Bistrei în urma unui amplu sondaj derulat pe site-urile de socializare, inițiat chiar de primarul Luca Mălăiescu.

Comments

  1. Cetățean says:

    Nu contează că orașul e cu un picior în groapă. Atragerea de investitori și crearea locurilor de muncă nu e prioritară pentru oraș. Să vină Alex Velea! Datorită lui va renaște economic orașul.

  2. XXXLUTZ says:

    tre sa se distreze bagaboandele de otelu :))