Gărâna Folk bate la ușă. Artiștii au ajuns în Poiana Lupului!

Au mai rămas câteva ore până ca Mircea Vintilă să urce pe scena amplasată în Poiana Lupului. Organizatorii spun că totul este pregătit pentru cei 4.000 de turiști estimați că vor trece pragul Festivalului de Folk, ediția 2015.

Tot astăzi, pe scena din munți evoluează Victor Socaciu, Vasile Șeicaru și Adrian Berinde. Iubitorii de muzică folk, gen al tuturor timpurilor, nu au ezitat să urce deja la Gărâna, să își instaleze corturile într-o locație cât mai bună. Locurile de cazare, dacă săptămâna trecută se mai găseau pe alocuri, astăzi, nici nu mai poate fi vorba de așa ceva, astfel că încasările vor exploda în weekend pentru operatorii de turism.

Mâine, vor evolua Mircea Baniciu, Narcisa Suciu, Ioan Gyuri Pascu, Călin Bârcean și Ovidiu Scridon. Mulți dintre artiștii folk au urcat pe scena din Gărâna și anul trecut, dar pentru că publicul pare să îi aclame cu foc de fiecare dată, organizatorii nu se tem să îi invite la nesfârșit în Poiana Lupului. Atmosfera se anunță a fi una incendiară.

Biletul de intrare costă 40 de lei/seară, iar abonamentul pentru două zile are o valoare de 70 de lei. Duminică, intrarea și berea sunt gratuite pentru toată lumea.

După festival, atât astăzi, cât și mâine se anunță petreceri incendiare la ponton, la The Note Pub Trei Ape. Muzica live va fi completată de acorduri de calitate, distracție și bună dispoziție până în zori. Astăzi, After Folk party rezervă petreceri de karaoke, iar mâine un amalgam de muzică de calitate, aleasă cu mare strictețe de trei DJ, va rula pentru petrecăreți.