FOTO. Număr record de spectatori la Alex Velea. 10.000 de cărășeni au blocat orașul!      

Alex Velea a scos din case mii de oțelari care au gustat din plin distracția Serbărilor Verii. Vremea frumoasă și ambientul au făcut din manifestarea intrată deja în tradiția locului una foarte reușită.

Toată Valea Bistrei a venit la sărbătoarea care a oferit muzică populară pe toate gusturile, pentru copii un parc de distracții, iar pentru adulți bere rece și foarte multe preparate la grătar.

Acțiunea a fost diversificată prin spectacole de muzică și joc popular cu ansamblurile „Bârzava”, „Semenicul” și „Junii Gugulani”, dar și printr-o prezentare de modă venită din partea magazinelor „Marietta Fashion”.

Duminică, în ultima zi a festivalului, a concertat o serie întreagă de folcloriști, printre care Maria Sorescu Milu, Petrică Irimică, Mariana Zota, Remus Grosu, Traian Barbu și ansamblul sârbesc din Kikinda.

„O manifestare intrată în tradiție, care bucură locuitorii orașului Oțelu Roșu. Prin astfel de manifestări reușim să-i mai facem pe concetățenii noștri să mai uite de greutățile zilei, de faptul că este o lipsă acută de locuri de muncă sau că cei mici stau mai mult în grija bunicilor pentru că părinții trebuie să lucreze în străinătate. Am dorit, ca pe lângă manifestările dedicate rugii bănățene să fie o acțiune și în plin sezon estival. Sper că am reușit să împăcăm pe toată lumea prin divertismentul oferit”, ne-a declarat primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu.

Comments

  1. Cetățean says:

    “Prin astfel de manifestări reușim să-i mai facem pe concetățenii noștri să mai uite de greutățile zilei, de faptul că este o lipsă acută de locuri de muncă sau că cei mici stau mai mult în grija bunicilor pentru că părinții trebuie să lucreze în străinătate.” Și totuși, nu se pot soluționa problemele astea cu locurile de muncă?