S-a terminat cu şmecheria! Primele averi dubioase din Caraş-Severin, verificate de ANAF!

explo 1000x200

Interlopii, cămătarii, bişniţarii şi oamenii de afaceri implicaţi în combinaţii periculoase, deloc puţini la număr la noi în judeţ, sunt obligaţi să justifice cum şi-au ridicat vile, cum şi-au cumpărat bolizi de zeci, poate sute de mii de euro, şi cum de îşi permit să arunce mii de euro la petrecerile cu manelişti!

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a demarat verificarea persoanelor fizice cu venituri mari care prezintă risc fiscal ridicat. Cu toții vor trebui să facă dovada fiscalizării veniturilor cu care și-au construit averile, în caz contrar urmând să intre pe fir organele de urmărire penală, fiind clar că la mijloc sunt infracţiuni de tot felul. Primii vizaţi sunt maneliştii, interlopii, cămătarii şi anumiţi oameni de afaceri. De manelişti, în Caraş-Severin nu prea poate fi vorba, dar de interlopi cu foarte mulţi bani sau bişniţari e plin judeţul.

Într-o primă fază, Fiscul verifică în cadrul Programului de asigurare a conformării fiscale a persoanelor fizice cu risc fiscal un număr de 313 averi la nivel naţional. În Caraş-Severin, inspectorii ANAF vor intra în curtea a trei bogătaşi care ridică semne de întrebare. Asta doar în prima etapă!

„După 25 de ani în care inechitatea, sub toate formele ei, a marcat evoluția României și a românilor, a venit momentul să schimbăm această stare de fapt, măcar în domeniul fiscalității. Fie ele personalități ale vieții publice, maneliști, cămătari etc., cu toții fiind pentru noi doar contribuabili cu obligații declarative. Cu toții vor trebui, mai devreme sau mai târziu, să facă dovada fiscalizării veniturilor cu care și-au construit averile”, a explicat Gelu Ștefan Diaconu, președinte ANAF.

Comments

 1. sharky28 says:

  Sunt foarte curios sa vad daca se ia cineva de bisnitari de la Ada se ia cineva……..

 2. Of of says:

  Offff sarky sarky cum nu te potolesti tu!!! Cam ce ai mai vrea pe anu asta sa mai obti??? Eu mai curios as fi de altii etc si nu e normal sa dau nume ca nu ar fi frumos referitor la Ada chiar datorita oamenilor aia a fost liniste deplina in acest oras…dar na asa e romanu daca moare capra lui sa moara si a veciunului… Totusi astept draga sarki sa ma contactezi live ma gandesc ca ai acea putere in ce mod doresti tu!!!

 3. Podsekalnikov says:

  ,,Datorita oamenilor de la Ada a fost liniste deplina in acest oras”.:)))))) – Una dintre cele mai amuzante si mai ales cretine fraze citite in 2015. Daca nu erau ,,oamenii de la Ada” linistea in oras era partiala?:) Sunt curios ce intelegi tu prin liniste.

 4. Dani says:

  :)))))))))))))))))))))

 5. Dragos says:

  Ce ANAF ? Ce taxe ? Ce impozite ? Adica dreptul de smecher la stat ??? Cand va opriti din vandut tara si cand nu mai dati legi care va faciliteaza doar pe voi (statul de securisti comunisti) si cand bisericile incep sa plateasca taxe…atunci am sa platesc si eu. Pana atunci sa va duceti dracu .

 6. Cris says:

  Ce sa le ia celor de la Ada??Treiningul de pe ei si ap.confort3?????Pe bune??? :))))))))au ei de unde lua sunt multi pesti mari in C-S!!!!

 7. ea says:

  deci ,nu ma deranjeaza ca bisnitarii din centru si de la ada schimba bani sau blocheaza aparatele bancilor de schimbat bani in weekenduri..chiar nu ma deranjeaza. Decat sa faca banca..cea mai hoata dintre toate bani,mai bine fac ei….dar sa controleze alti pesti mari

 8. zz top says:

  Dar bancile nu sunt tot un fel de camatari? ANAF sa aiba grija ca vor fi multe procese impotriva sa,mai ales ca multi din angajatii sai sunt dobitoci de prima clasa.
  P.S. Vama Resita nu apartine de ANAF ? Poate explica acest ANAF cum au disparut vreo 200 baxuri cu tigari chiar din incinta sa!!! Se cerceteaza se va spune…..

 9. Bisnitaru says:

  Mai intai trebuie vazut daca bisnitarii au averi… Altfel ce sa verifice fiscul ???? A vazut oare ANAF ul o hardughie de bloc/crașma/motel construit langa stadionul din V. Doman ??? Ala cu ce s-a ridicat ????