ION MOCIOALCĂ: „PNL s-a grăbit greșit cu stabilirea candidaților. Întotdeauna! ”

 

Social-democrații cărășeni încă nu s-au mobilizat pentru alegerile locale din 2016, însă îi ironizează pe liberali, pentru că se grăbesc să-și stabilească un candidat potrivit.

În contextul în care PSD deține cele mai multe dintre primăriile de orașe, liderii social-democrați se consideră în avantaj. „PNL s-a grăbit greșit întotdeauna cu stabilirea candidaților. Noi nu ne grăbim! Sunt și probleme, dar le vom examina cu atenție și vom găsi soluții! Desigur, acolo unde nu sunt probleme vom merge cu același primar. La Reșița, de exemplu, nu avem emoții că Mihai Stepanescu nu ar câștiga. Deci mergem cu el. La Bozovici vom avea același candidat. Acolo unde nu suntem siguri de opțiune vom face sondaje de opinie”, a declarat președintele PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, pentru Express de Banat.

Acesta spune că mobilizarea completă va începe din toamnă, pentru că „soluțiile nu se nasc peste vară, în lunile iulie-august. Soluțiile bune se nasc cu răbdare, pricepere și consultarea cetățenilor”, potrivit liderului social-democrat.

Pentru prezumția de nevinovăție!

Pentru că o serie de primari PSD au probleme cu legea, Mocioalcă explică faptul că în social-democrație prezumția de nevinovăție este prioritară. „Așteptăm decizia instanței în cazul lor, pentru că pentru noi funcționează prezumția de nevinovăție. Dacă instanța decide altceva, renunțăm la ei”.

Nici pentru Consiliul Județean nu ar fi stabilit încă nimic, dar PSD își dorește cea mai înaltă funcție din Caraș-Severin.

 „La Consiliul Județean vom merge cu o listă consistentă de personalități marcante ale partidului. Asta, pentru că PSD va lupta pentru funcția de președinte la CJ. Deocamdată, eu mă ocup de Parlamentul României”, a explicat Ion Mocioalcă.

Comments

 1. maria says:

  ce dracu de “personalitati marcante aveti voi” poate vreti sa spuneti ca mai aveti cativa penali in libertate..mai plecati dracului din acest mediu ca ne-am saturat de voi.. ne este scarba,chiar nu intelegeti. SA VINA REGELE POATE O FI MAI BINE

 2. GHITA says:

  uitati-va bine la mecla lui…asa arata un parazit platit cu 20.000 lei la vedere

 3. Andy Chisalita says:

  Mocioalca, te-ai intrebat de ce a patit Chisalita ce a patit? Nu cumva si tu…?

 4. slayer says:

  sugeti p..a psedeilor la puscarie cu voi nenorocitilor hotii drecu.