FOTO. Cadouri de la Moș Crăciun pentru aproape 1.500 de copii din Oțelu Roșu!

Luminile festive de sărbătoare au fost aprinse și pe Valea Bistrei.

Primarul Luca Mălăiescu al orașului Oțelu Roșu a adus un plus de culoare și lumină zonei centrale a urbei. Pentru aceste sărbători, au fost alocați 30.000 de lei de la bugetul local pentru îmbunătățirea sistemului de iluminat festiv.

„Chiar dacă la prima vedere pare o sumă mică față de ceea ce alocă alte orașe, pentru Oțelu Roșu este important ca prin investiții mici să bucurăm copiii, dar și părinții care probabil îi vor aduce pe cei mici la plimbare aici, în centrul civic. Am cumpărat tot felul de figurine, am realizat un podium cu scena aducerii cadourilor de către Moș Crăciun. Ca în fiecare an, iluminatul festiv este extins și în cartierele orașului  și, mai mult, în acest an am îmbunătățit și iluminatul stradal”, ne-a declarat Luca Mălăiescu.

Cu această ocazie, pentru 1.400 de copii și elevi a venit Moșul. Acțiunea s-a desfășurat în fața Casei de Cultură, unde, în mod organizat, fiecare copil a primit câte o pungă cu dulciuri.

„Încercăm să aducem câte o mică bucurie oțelarilor noștri. Nu este mult de la buget, s-au alocat 25.000 de lei pentru realizarea pungilor, dar doresc ca această tradiție de întâmpinare a sărbătorilor de iarnă cu bucurie să se păstreze la Oțelu Roșu”, a mai adăugat edilul orașului de pe Bistra, Luca Mălăiescu.

 

CITEȘTE ȘI:

Oțelu Roșu s-a schimbat la față!

Aleşii locali din Oțelu Roşu se ceartă pe luminițe de Crăciun şi dulciuri pentru copii!