FOTO: Oțelu Roșu s-a schimbat la față!

Un alt oraș înscris pe lista celor decorați de Crăciun este Oțelu Roșu. Micul centru civic al orașului este plin de lumină festivă şi gata de sărbătoare.

Centrul, dar și drumurile principale din oraș sunt într-o lumină de sărbătoare. În rând cu celelalte orașe din județ, Oțelu Roșu încântă privirile locuitorilor și ale  trecătorilor prin coloritul luminos de Crăciun.

Așa cum se întâmplă în fiecare an, și de data aceasta orașul aflat aproape de granița cu județul Hunedoara reușește să se facă remarcat cu decorații din cele mai frumoase pentru întâmpinarea sărbătorilor din decembrie. Pe lângă pomii din centru, aranjaţi cu atenție, fiecare stâlp de pe strada principală este împodobit cu beculețe colorate.

În prag de sărbători, când în atmosferă se simte deja mirosul de brad, cozonac și sarmale, luminile ce înconjoară localitățile din Caraș-Severin ajută la instalarea spiritului de Crăciun. Pentru cei care mai au drumuri de făcut în județ înainte de sărbători, decorațiile festive din fiecare localitate încălzește atmosfera. La drum lung, alături de luminițe roșii, albăstrui și verzi se recomandă și o colindă tradițională.

 

Comments

  1. SUNTomulDErandSImieIMIpasa says:

    nu-i rau deloc…nici pentru populatie,nici pt imaginea primarilor din sate,comune,orase…dar ce facem cu curentul de la iluminatul public?ard luminile de pe stalpi si ziua-n amiaza mare…de ce oare?