Fotbal pe teren sintetic, sub lumina reflectoarelor!

Anul 2015 se încheie cu încă o realizare deosebit de importantă pentru administrația publică locală din Oțelu Roșu!

După investiția de la bugetul local în zona de agrement Gura Jgheabului, din această vară primarul Luca Mălăiescu le aduce o nouă bucurie în special tinerilor. În aceeași zonă s-au finalizat lucrările la terenul sintetic multifuncțional, cu tribune și instalație de nocturnă. Fondurile în valoare de 300.000 de lei au fost alocate de la Ministerul Tineretului și Sportului, la care se adaugă 5% din sumă contribuție de la bugetul local.

Am de gând ca anul viitor să acopăr acest teren sintetic care va deveni în formă de balon, pentru ca tinerii din oraș să se poată bucura de acesta și pe timp de iarnă”, a declarat Luca Mălăiescu.

Gura Jgheabului a devenit astfel cea mai frumoasă zonă de agrement de pe Valea Bistrei. Mai ales pe timp de vară iubitorii de natură pot petrece câteva ore într-un spațiu ambiental foarte relaxant, de la bazine de înot la locuri de joacă, terenuri de tenis de câmp cu nocturnă, un lac amenajat cu hidrobiciclete și spații amenajate pentru grătar pe malul râului Bistra.

CITEŞTE ŞI:

2015, primul an fără datorii la Oțelu Roșu

Litigiu pentru Gura Jgheabului. Trio Albu și administrația Mălăiescu sunt în negocieri!

Fântâni în Centrul Civic, lac la Gura Jgheabului!