2015, primul an fără datorii la Oțelu Roșu

Anul 2015 a adus la Oțelu Roșu o serie de realizări ale administrației publice locale.

Și asta, pentru că este prima dată din anul 1994 când Primăria Oțelu Roșu nu mai are datorii. Așa s-au putut realiza o serie de proiecte aprobate de Consiliul Local, ne-a declarat primarul Luca Mălăiescu:

Refacerea străzii 22 Decembrie din spatele Casei de Cultură a fost prioritară pentru administrație. Este o zonă în care au fost amenajate peste 50 de locuri de parcare, au fost montate iluminat stradal și spații verzi. Sper ca până la sfârșitul lunii februarie, anul viitor, să putem termina și primul tronson al centrului civic de reabilitat și modernizat. Este un proiect în trei etape la care țin foarte mult, care prevede reabilitarea întregii zone centrale cu pavele, spații verzi și fântâni la nivelul solului din care țâșnește apa în foarte multe culori”, ne-a declarat edilul Luca Mălăiescu.

Acesta a vorbit și de Gura Jgheabului, o realizare deosebit de importantă de care beneficiază oțelarii pe timp de vară. Pe lângă terenurile de tenis, spațiile verzi și locurile de joacă. În aceste zile este finalizat și terenul de fotbal sintetic multifuncțional, cu tribune și instalație de nocturnă. Fondurile în valoare de 300.000 de lei au fost alocate de la Ministerul Tineretului și Sportului, la care se adaugă 5% din sumă contribuție de la bugetul local.

Am de gând ca anul viitor să acopăr acest teren sintetic care va deveni în formă de balon, pentru ca tinerii din oraș să se poată bucura de acesta și pe timp de iarnă”, a declarat Luca Mălăiescu.

Sunt doar câteva dintre realizările edilului oțelar în 2015 care s-a hotărât să nu mai candideze pentru un nou mandat.

Noi ca partid vom găsi un candidat care va sta cel mai bine în sondaje și sper că va continua proiectele administrației începute în mandatul meu. Probabil am fost pionul de sacrificiu care a reușit să lase primăria fără datorii. Am schimbat un sistem la Oțelu Roșu, am readus liniștea în oraș și, cu siguranță, dacă primarul care va veni după mine va pune suflet cel puțin cât am pus eu, Oțelu Roșu va putea fi comparat cu orice orășel din Europa”, a mai adăugat Mălăiescu.

citește și :

Fântâni în Centrul Civic, lac la Gura Jgheabului!

Litigiu pentru Gura Jgheabului. Trio Albu și administrația Mălăiescu sunt în negocieri!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/