Litigiu pentru Gura Jgheabului. Trio Albu și administrația Mălăiescu sunt în negocieri!

Zona turistică devine de interes atât pentru investitorul care a modernizat ștrandul, cât și pentru administrația publică locală, care dorește finalizat litigiul pe clădirea de la intrarea în ștrand.

Aleșii locali doresc să modernizeze zona de agrement, iar în acest context vor ca firma care a investit în modernizarea ștrandului să doneze primăriei terenul de sub clădirea de protocol a primăriei. Situația este dificilă pentru că administrația nu vrea să renunțe la un bun al său, iar Trio Albu, investitorul de la Jgheab, nu dorește să acorde gratuit terenul de sub clădire.

,,A existat o înțelegere verbală între noi și Ghiță Albu la momentul preluării ștrandului de către el, de la vechiul proprietar, în sensul că administrația va fi despăgubită pentru clădirea de la intrarea în ștrand sau va fi ridicată o nouă locație pe domeniul public în zona Gura Jgheabului, care va fi donată primăriei. A rămas la stadiul de proiect pentru că probabil nici Albu nu dispune de fonduri pentru a investi. E greu să scoți profit din gestionarea unui ștrand, pentru că nu prea a fost vară în ultimii doi ani, iar la Gura Jgheabului au fost investiți peste 100.000 de euro, după cum spune proprietarul. Vom încerca să găsim o soluție pe cale amiabilă, pentru că este normal ca imobilul, care ne aparține, să rămână în proprietatea noastră cu tot cu terenul de sub el”, a declarat primarul, care speră ca litigiul să fie soluționat cât mai repede, astfel încât să poată demara investiția pentru zona de agrement Gura Jgheabului.

Comments

  1. jean says:

    doamnee ce urat ii Luca…stan si bran ar fi uimiti de asemanarea dintre personaj si primaru de la Otelu:))))))