„Flori dalbe”, la o nouă ediție!

playing guitar... close up photo of guitar neck and music notes against of wooden background.
1000x100 (1)

Reșițenii sunt invitați miercuri, la Catedrala „Adormirea Maicii Domnului” din oraș, la o nouă ediție a Festivalului de colinde „Flori dalbe”, la care participă grupuri de copii de la mai multe școli din județ.

Școala Gimnazială Nr. 7 din Reșița și Catedrala „Adormirea Maicii Domnului” organizează ediția a XII-a a Festivalului Județean de colinde „Florile dalbe”. Momentele susținute de grupurile vocale sunt compuse, şi în acest an, din piese alese de coordonatorii acestora, dar care respectă criteriile impuse de organizatori prin regulament. Festivalul va avea loc miercuri, 14 decembrie, la Catedrala „Adormirea Maicii Domnului” Reșița, începând cu ora 15.00.

La festival vor participa peste patru sute de copii din întregul județ, care provin din nivelurile primar, gimnazial şi liceal. Publicul prezent la festival va putea asculta colinde interpretate de copii din Bănia, Tirol, Vrani, Berzovia, Rusca Montană, Verendin, Caransebeș, Bocșa și Reșița.

expressheadergeneral (1)

Manifestarea face parte din Calendarul Activităților Educative Județene 2022 şi urmărește promovarea colindelor tradiționale românești.