Mălăiescu: Dunca umblă cu falsuri, dar nu-și poate ascunde incompetența administrativă!

dunca malaiescu
untitled design set 970x90 px

PSD nu cumpără voturi oferind mingi de fotbal copiilor, așa cum acuză un Romeo Dunca agățat cu disperare de fotoliul de președinte al Consiliului Județean!

Luca Mălăiescu, secretarul general al PSD Caraș-Severin, îl faultează dur pe Romeo Dunca după ce acesta s-a plâns că social-democrații cumpără bucuria copiilor din Oțelu Roșu cerând în schimb voturile părinților acestora la alegerile din 9 iunie. „Filmarea respectivă s-a făcut pe Strada Progresului din Oțelu Roșu, recunoaște Mălăiescu, dar nu este nimic în neregulă, îi încurajăm pe copii să facă sport! Această acțiune nu este ilegală, așa cum insinuează Romeo Dunca, din cel puțin două motive. În primul rând, am oferit cadouri unor copii înainte de Paște, iar după cum toată lumea știe, copiii nu votează, ei nu au drept de vot. În al doilea rând, nu am oferit niciun fel de materiale promoționale politice alături de acele mingi ca să putem fi acuzați de acțiuni electorale ilegale. Pe de altă parte, noi încă nu ne aflăm în campanie electorală și nu există limitări de materiale promoționale.”,  a comentat Mălăiescu.

Secretarul general al pesediștilor cărășeni mai spune că afirmațiile liberalului Romeo Dunca sunt hilare „având în vedere faptul că el a folosit, în altă postare, poze false pentru a arăta că… PSD distribuie sacoșe cetățenilor din Caraș-Severin”. În realitate, pozele prezentate de Romeo Dunca ar fi vechi de vreo patru ani și ar fi fost realizate undeva în județul Teleorman.

„Din aceste postări rezultă clar faptul că duce o campanie eminamente negativă și de discreditare a PSD-ului. Timp de 4 ani, județul nostru a stat pe loc cu Romeo Dunca președinte al Consiliului Județean și încearcă să se salveze acum cu astfel de postări spunând că el nu face cadouri electorale, uitând să spună cum colegii săi de partid de la Oțelu Roșu împart de zori brichete și pixuri cu sigla PNL.”, a contraatacat Luca Mălăiescu.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/